Kaplanlar’dan “Çevre Kirliliğine” farkındalık projesi

Kaplanlar’dan “Çevre Kirliliğine” farkındalık projesi
17.05.2018
A+
A-

“Çevre ve İklim Değişikliği”ne dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Kaplanlar Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi açılış kokteyli” Nazım Hikmet Kültür Merkezi – Yeraltı Galerisi’nde açıldı. 31 ülkeden bin 400 eserin katıldığı yarışmadan finale kalan 97 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılış kokteyline Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Işık, Kaplanlar Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan, Anadolu Karikatürcüler Derneği Başkanı Ahmet Aykanat, yarışma ikincisi Murat Sarı ve Bursa iş ve spor dünyasının seçkin isimleri katıldı.

Kokteylde davetliler ile tek tek ilgilenen Kaplanlar Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan açılış konuşmasında “Kaplanlar Soğutma olarak çevre, çevre kirliliği ve bu bilinci çok önemsiyoruz. Küresel vizyonumuz doğrultusunda, dünyanın dört bir yanından karikatüristlerle eserlerinin yer aldığı evrensel bir yarışmada buluşmak bizi de son derece onurlandırdı. Katılan tüm sanatçılarımızı kutluyorum” dedi.

Sonrasında söz alan Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Işık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sanata ve çevre bilincine katkılarından dolayı Kaplanlar Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplana teşekkür etti.

Yarışma 2. Si Murat Sarı “Yarışmaya katılırken Kaplanlar Soğutmayı internetten kısaca araştırmıştım. Ancak bugün fabrikayı gezme ve çalışanlarınız ile tanışma fırsatım oldu. Fabrika, Showroom ve fabrika içerisindeki müze beni büyüledi. Çalışan arkadaşların ilgi alaka ve güleryüzüne çok teşekkür ederim. Artık sıkı bir takipçinizim” dedi.

Nazım Hikmet Kültürevi’ndeki sergi 15 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.