Kalite ve güvenin adresi: Alican Oğulları İnşaat

Kalite ve güvenin adresi: Alican Oğulları İnşaat
01.06.2023
A+
A-

Bursa’da uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve gerçekleştirdiği projelerle adını gündemde tutmayı başaran Alican Oğulları İnşaat, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Bursa-İzmir otoyolunun Yolçatı bölgesinde yeni projeleriyle ilgili lansman tanıtımını gerçekleştiren Alican Oğulları İnşaat etkinliğine, yoğun bir katılım gerçekleşti.

   

Bursa’da “kalite ve güvende doğru adres” sloganı ile hareket ettiklerine işaret eden Alican Oğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Maşallah Demir, müşteri memnuniyeti esaslı ilke ile hareket ettiklerini belirterek, ”Güven duymadığımız hiçbir projede veya taahhütte yer almıyoruz. Fazla kar elde etmek yerine, müşteri güveni esaslı ilkeleri benimsiyoruz. Bursa Şehir Hastanesi bölgesine yakın olan yeni projemiz, tüketiciler ve müşterilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Müşterilerimize mutlu olacakları ve güven duyacakları projeler geliştiriyoruz. Bu arada sektör olarak en ciddi sorunumuz, inşaat girdi maliyetlerinde hızlı artış. Ancak bizler, Alican Oğulları İnşaat olarak güçlü sermayemiz ile müşterilerimize uygun koşullarda projeler geliştirme ve uygulama çabamızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.