Kaftancıoğlu’ndan ‘her yol mübah’ paylaşımı

Kaftancıoğlu’ndan ‘her yol mübah’ paylaşımı
19.05.2021
A+
A-

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: “Bana attığınız iftiraları da ekleseydiniz! Sizin gibilere her yol mübah nasıl olsa!”

Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunan Soylu’nun haberini alıntılayan CHP’li Canan Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımda, ”Sizin gibilerde ikbal için her yol mübah nasıl olsa!” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süredir YouTube hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Türkiye gündemine oturan organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile kendi arasında aracılık yaptıkları iddia edilen Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında ‘hakaret’, ‘iftira’ ve ‘örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım’ ettikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

KAFTANCIOĞLU: SİZİN GİBİLERDE İKBAL İÇİN HER YOL MÜBAH NASIL OLSA!

Yaşananlar üzerine kişisel Twitter hesabından açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Hahahaaaa sizce de çok sevimli değiller mi? Dilekçenin sağlam olması açısından; bir olup bana attığınız iftira ve hakaretleri de dilekçeye iliştirivereydin ben yapmadım onu da bunlar yapmıştı diyerek:) Sizin gibilerde ikbal için her yol mübah nasıl olsa!” dedi.

İşte o paylaşım;

“BOŞUNA GÜNAHINI ALMIŞIM ZAVALLININ”

22 Kasım 2019’da Independent Turkish’in servis ettiği “Soylu: Canan Kaftancıoğlu’un neyi var da özel koruma veriliyor?” haberini alıntılayan Kaftancıoğlu, “Koruma verdiklerine bakınca hakkaten bir şeyim yokmuş:) Ne yapsın zavallı, koruması gereken o kadar çok arsız, hırsız, çapsız, suçlu varmış ki yetiştirebilmek için mecburen çekmiş benimkileri.. Kasıtlı olduğunu düşünerek boşuna günahını almışım zavallının” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi aracılık yaptığı iddia edilen gazeteci Hadi Özışık’la görüşmesini yayınlamıştı. Hadi Özışık, yayımladığı son videoda isminin geçmesine ilişkin olarak Sedat Peker’e serzenişte bulunmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmeye giden kişinin de Türkiye gazetesi yazarı kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylemişti.

Twitter hesabından iki video paylaşan Peker, “İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!” ifadesini kullanmıştı.

(Kaynak: tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.