Japon seyahat yazarları Bergama’yı anlatacak

Japon seyahat yazarları Bergama’yı anlatacak
29.05.2018
A+
A-

2014 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmeyi başararak önemli bir kazanım elde eden ve yurt dışından çok sayıda ülkenin ilgisini çeken Bergama son olarak Japon seyahat yazarlarını misafir etti.

Japon pazarında İzmir ve Çanakkale illerinin tarihi, turistik unsurlarının, gastronomi değerlerinin Japon medyasına tanıtılması için Türkiye’ye gelen, AB-ROAD Online Turizm Portalı yazarı Hiromi Okishima, Online Turizm portalı Tabi Coffret’in baş editörü Shuntaro Nishiura, sosyal medya uzmanı Mana Hioki ve Focus CO. Ltd. PR Şirketi Türkiye sorumlusu Yukari Fumuro Bergama’yı Japonya’da anlatacak.

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ‘Bergama Çok Katmanlı Kültürel Peyzaj Alanı’nı gezen ve Bergama’nın yöresel lezzetlerini ve kültürel değerleri hakkında bilgi alan yazarlar gezinin sonunda Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Gönenç’ten kurulacak olan Parşömen Müzesi ve yapılması planlanan Galenos Müzesi ile ilgili bilgiler alan yazarlar, Bergama’nın Japonya’da daha iyi nasıl tanıtılacağına dair de fikir alışverişinde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.