İzmir’de 5 belediye MHP’ye verildi

05.01.2019
A+
A-

”Gelin, İzmir’i yeniden demokrasinin merkezi yapalım” ifadesini kullanan Erdoğan, 5 belediyede MHP’li adaylara verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir’in ilçelerinde göstereceği adayları tanıttı. Burada yaptığı konuşmada “Gelin, İzmir’i yeniden demokrasinin merkezi yapalım” ifadesini kullanan Erdoğan, 5 belediyede MHP’li adayları destekleyeceklerini bildirdi.

Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmir’in 30 ilçesinde gösterecekleri adayları tanıttı. Aday tanıtımından önce yaklaşık bir saat süren bir konuşma yapan Erdoğan, CHP’lilere yönelik çağrısında “Gelin İzmir’i yeniden demokrasinin merkezi yapalım” ifadesine yer verdi.

AK PARTİ TARAFINDAN DESTEKLENECEK MHP’Lİ ADAYLAR

Aliağa – Serkan Acar

Çeşme – Sema Aydın

Dikili – Buğra Akın

Foça – Serdar Mersin

Narlıdere — Süleyman Kocabıyık

TANITIM TÖRENİNDE NELER YAŞANDI, KİM, NE DEDİ?

AK Parti’nin İzmir’de düzenlediği aday tanıtım toplantısı, Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Erdoğan’dan önce kürsüye, AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Nihat Zeybekci çıktı.

“Allah’ın izniyle zatıalinizin talimat ve destekleriyle İzmir’imiz bu yarışta hakkettiği yere ulaşacaktır. 31 Mart İzmir için tarihi bir gün olacaktır. İzmir’imiz bahaneler ve mazeretler nedeniyle bu gelişimi büyük oranda ıskalamıştır. Bugün itibariyle İzmir’imizde mazeretler dönemi bitecektir. Ve İzmir’imizde sloganımız ‘mazeret yok, yola devam’ diyoruz. 31 Mart akşamına kadar İzmir’de gönülleri fethedeceğiz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız” ifadesini kullanan Zeybekci, şöyle devam etti:

— İnsanın rızasının alınmadığı işten hayır gelmez. Gönül kırmayacağız. Bugüne kadar gönül kırmadık, söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir sözümüz yoktur Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Emanete hıyanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. 1,5 aydır şehrin kanaat önderleriyle, üniversite hocalarıyla, gençlerimizle bir araya gelip eksikleri tespit ettik. Yüzlerce ekip arkadaşımızla yoğun bir çalışma içine girdik. Ocak ortasını takip eden günlerde projelerimizi açıklayacağız… 5 yıl içinde İzmir’imiz muasır medeniyet yolculuğunda yerini alacaktır, hakkettiğini alacaktır… İzmir’i Anadolu’ya küstürdüler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.