İYİ’ler, Bursa’da Meral Akşener mitingine hazırlanıyor!

İYİ’ler, Bursa’da Meral Akşener mitingine hazırlanıyor!
13.06.2018
A+
A-

İYİ’lerde çifte bayram sevinci. Yaklaşan Ramazan Bayramının hazırlıklarını yapan İYİ Partililer, bir yandan da Bayramın 3’cü günü olan Pazar günü Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Gökdere’de yapacakları mitinge hazırlanıyor. İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı yapılan çalışmalar hakkında üyelerle bir araya gelerek son hazırlıkları değerlendirdi.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Subaşı, Meral Akşener Mitingi öncesi vatandaşların ulaşım problemi yaşanmaması için azami özen gösterdiklerinin altını çizdiklerinin altını çizdi. Subaşı; “Önümüz bayram, ama biz bayram sevincini 2’ye katladık. Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi, Bursa’nın misafirperverliğini yaşatmanın gururunu yaşatmanın mutluluğunu da teşkilatlarımızla birlikte yaşayacağız. Millet İttifakının son Cumhurbaşkanı adayı Meral ablamızın gelişi ve Bursa’da açıklayacağı vaatlerle büyük bir ihtimalle Bursa’da 24 Haziran için net kararını verecek. Muhalefet partilerinin sayın adaylarının geldiğinde özellikle ulaşım noktasında yaşadıkları zorlukların notları aldık. Bu yüzden bayrama yakışır bir şekilde kardeşlik ve hoşgörü ile sayın Akşener’i karşılayarak  güneşin Bursa’ya da doğmasını sağlayacağız” dedi.

GÜNEŞİN DOĞACAĞINI SİZDE ANLADINIZ!

Subaşı açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa temasları ve belediyelerin hizmetlerini eleştirdi.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Erkan Subaşı; “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa ziyareti kendi partisinin olduğu kadar, muhalefet partilerinde yakın takibindeydi. Sayın Erdoğan’ın Bursa’ya olan vaatleri muhalif partilerin vekil adayları ve il-ilçe başkanlıkları tarafından kamuoyunda gerektiği kadar eleştirilmiştir. Benim özellikle buradan belirmek istediğim birkaç konu var. Bunlardan biri son dönemlerde 16 yıllık iktidarının altın vaadi olarak sunulan 7/24 açık tutulacak olan, çay ve keklerin ücretli olacağı tamamen devlet destekli Millet Kıraathanelerinin Büyükşehir Belediyelerine yaptırılmak istenilmesi. Bununda ilk halkası Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçeye en az bir adet olmak üzere bizzat yapılacak olması. Maksat açılan tesiste kitap okumaksa, bunu zaten zamanında bizim gövdemizi taşın altına koymamızla Yıldırım Belediyesi Kültür İşleri Dairesinin ilçe genelinde kahvelere oluşturduğu kütüphaneler vasıtası ile yapıyor. Diğer ilçelerde de buna benzer projeler üretilerek uygulanıyor. Sosyal tesislerini para kazanamıyor diye kapatan, elindeki mülkleri bir bir satan Büyükşehir hangi kaynakla bunu yapacak! Bundaki amaç nedir? Yoksa uzun zamandır dillendirilen 15 temmuz benzeri bir kalkışmanın yaşanacağı korkusunun, millet üzerinde baskı oluşturarak, hazır kıtaları canlı tutmak mıdır? Büyükşehir’in borç batağında yüzmesine rağmen buna eyvallah demiş olmasını da anlamış değilim. Öncelikli sorunlarımız varken. Yaşlılara bakım aylıkları kesilmişken, büyük firmalar konkordato ilan ederken. 24 Haziran’da güneşin doğmasını engelleyemeyeceğini anlayanların tuzağına düşmeyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.