İYİ Partili Mümin İnan’a ‘yumruklu’ saldırı

İYİ Partili Mümin İnan’a ‘yumruklu’ saldırı
01.06.2021
A+
A-

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Hatay programı dönüşü moral verdiği Pozantı’daki bir dinlenme tesisinde saldırıya uğradı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Hatay programına katılan Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Ankara’ya dönerken Adana’nın Pozantı ilçesindeki bir tesiste yemek molası verdi.

Dün saat 22.00 sıralarında İnan’a kimliği belirlenemeyen bir kişi burada yumrukla saldırdı. İnan ve partililerin müdahalesi üzerine saldırgan ve plakasız araçta bekleyen iki kişi olay yerinden kaçtı.

PLAKASIZ ARAÇLA TAKİP ETMİŞLER

Olayla ilgili açıklama yapan Mümin İnan, sağlık durumunun iyi olduğunu ve önemli bir şeyi olmadığını belirterek, “Plakasız bir araç̧ ile takip etmişler. Pozantı’da yemek için mola vermiştik ekip arkadaşları olarak. Orada lavaboya ellerimi yıkamaya gittiğimde arkamdan hiç̧ bir şey söylemeden bir kişi yumruk attı. Biz de savunma pozisyonuna geçince panik halinde kaçtı. Saldıran bir kişiydi ancak araçta iki kişi daha bekliyordu. Plakasız bir araba. Orada polisler de vardı. Hemen olaya el koydular. Saldırganı tanımıyorum. Neden yaptıklarını da bilmiyorum” dedi.

İnan, tesisin güvenlik kameralarının çalışmadığını belirtti.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.