İYİ Partili Lütfü Türkkan, ortalığı karıştırdı

İYİ Partili Lütfü Türkkan, ortalığı karıştırdı
04.11.2021
A+
A-

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma CHP’liler tepki gösterdi.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Dursun Müsavat Dervişoğlu’nun son tezkere oylamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine tepki göstermesinin ardından, ilginç bir paylaşım da Lütfü Türkkan’dan geldi.

Meral Akşener’in önümüzdeki seçimlerde de “banko” liste başı yapacağı isimlerin peş peşe imalı konuşmaları kafa karıştırdı. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Türkkan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İYİ Parti’nin yükselişinden sadece Ak Parti ve MHP’nin rahatsız olduğunu zannetmiyorsunuz değil mi?” dedi.

Paylaşımın CHP ile ilgili olduğunu düşünen çok sayıda takipçisi Türkkan’a tepki gösterdi.

TEPKİLERDEN BAZILARI ŞÖYLE:

– Her açıdan çok yanlış bir paylaşım… Eğer sözleriniz CHP’ye ise ki bu büyük kalleşlik olur çünkü CHP sayesinde varolmuş bir partisiniz… Hayır sözlerinizin sahibi CHP değilse bile bu şekilde algılanabileceğini bilmeniz ve düşünmeniz gerekirdi… Düşünemiyorsanız çok daha vahim…

– Yazıklar olsun. Bu neyin mesajıdır ve kimedir? İşte bu ülke bunun için zor durumda. Sürekli ego ve bayat siyaset, umarım CHP mesajı almıştır.

– İrtifa sarhoşluğu yaşıyorlar, bu da şımarıklık olarak tezahür ediyor. Önce HDP’ye MHP ağzı ile çıkış yaptılar şimdi de Lütfü beyin bu çıkışı ile Recep beye MHP yerine biz varız demek istiyorlar gibi bir sonuç çıkardım.

– Ne münasebet. Geriye CHP kalıyor. Ne yani onu mu kast ediyorsunuz? Ben şahsen CHP’li olarak İYİ Parti’nin yükselmesinden Milleti ittifakı adına memnun olurum.

– Sayın Türkkan eğer CHP’yi kastediyorsanız yanlış bir paylaşım! CHP olmasa siz bugün bu mecliste olamazdınız!

– Meral hanıma söyleyin samimiyetini bozmasın. Samimi olduğu için 15’lere çıktı oyları. Klasik sağ siyasetçiliğe soyunursa birden tepetaklak olur sonra son pişmanlık fayda etmez. Çevremde “Bak sana söylemiştik sağ partiler samimi değildir” diyenler çoğaldı. Aman haa…

– Hiçbir sağ partiye güvenilmeyeceğini İzmir Menemen’de başkanlık için yapılan belediye meclis seçimlerinden biliyoruz…

– Lütfi Bey HDP’yi ifade ediyor arkadaşlar. Elbette ki CHP’yi değil. Ben de bir CHP’li olarak Millet İttifakından memnunum. Türkiye’nin geleceği Millet İttifakındadır.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.