İYİ Partili Erozan: Uludağ’dan elinizi çekin!

İYİ Partili Erozan: Uludağ’dan elinizi çekin!
18.01.2023
A+
A-

Erozan, Uludağ Alan Başkanlığı Kanun Teklifi ile ilgili TBMM’de yaptığı konuşmada, Alan Başkanlığı uygulamasının büyük zararlar vereceğini belirterek, ‘Uludağ’dan elinizi çekin” tepkisini gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Uludağ Alan Başkanlığı Kanun Teklifi hakkında TBMM Genel Kurul’unda konuştu.

Erozan, Uludağ’ da “Alan Başkanlığı” adı altında gündeme getirilen yeni yönetim biçiminin; çevreye, Bursa’ya ve ülkeye doğuracağı sakıncalar konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

”Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı ise, Kapadokya’ya yapılanları Uludağ’da da mı göreceğiz.” ifadesini kullanan İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, ”Uludağ’da bir çok çeşit bitki örtüsü var. Bu kanunla Uludağ’ın endemik yapısını zedelersiniz. Siz bu kanunla doğaya müdahale ediyorsunuz. Doğa da bir  gün mutlaka sizi cezalandırır.” dedi.

İşte İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan’ın Uludağ Alan Başkanlığı Kanun Teklifi ile  ilgili  tespitlerini içeren Meclis konuşması:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.