İYİ Partili Ağıralioğlu tekrar aday olmadı

İYİ Partili Ağıralioğlu tekrar aday olmadı
24.03.2023
A+
A-

Son bir yıldır Meral Akşener’den randevu alamayan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmadı.

Altılı masada yaşanan gerilimle ilgili “Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız” diyerek dikkatleri üzerine çeken İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’ndan yeni açıklama geldi. Milletvekilliği adaylığı için başvurmadığını, İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener’in başvurmasını söylemesi üzerine bunu yapabileceğini ifade eden Ağıralioğlu, “Ben partimden rahatsız değilim, partime ve genel başkanıma yapılandan rahatsız oldum. Ben adaylıktan bağımsız, partime çalışacağım. Emeklerim Cumhurbaşkanı adayına da gider” dedi.

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Ağıralioğlu, aday olup olmayacağı, seçimde kimi destekleyeceğine ilişkin sorulara şu cevabı verdi:

– Seçimde ben partimi destekleyeceğim. Şerhlerimi yaptım. Milletvekilliği adaylığı için başvurmadım. Adaylık başvurusunda bulunmak birazcık nezaketsizlik olur diye düşündüm.

( ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.