İYİ Parti’den Mustafa Sandal’a adaylık teklifi

İYİ Parti’den Mustafa Sandal’a adaylık teklifi
22.09.2023
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şarkıcı Mustafa Sandal’a Beşiktaş Belediye Başkanlığı için teklifte bulunduğu öğrenildi

İYİ Parti’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ümit Özlale isminin açıklanmasının ardından, Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı için de şarkıcı Mustafa Sandal’a teklif götürdüğü öğrenildi.

Mustafa Sandal, geçen hafta Ankara’da İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek Meral akşener ile bir araya gelmişti.

Görüşmede Akşener’in Mustafa Sandal’a İYİ Parti’den Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olmasını teklif ettiği öğrenildi. Sandal ise Akşener’den düşünmek için süre istedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, iddiayı doğrulayarak “Mustafa bey, genel başkanımızı ziyaret etti. Görüşmede bu konular konuşuldu. Halk tarafından sevilen bir sanatçı ve Beşiktaş’a çok yakışır. Kendisinin Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmasını çok isteriz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hakkında inceleme başlattığı imam Halil Konakçı, şeriat istemeyenleri kafir ilan etmişti. Mustafa Sandal, Twitter hesabından Konakçı’nın fotoğrafını paylaşarak, “Şimdi de kafir olduk öyle mi? Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör. Burası Atatürk ve silah arkadaşlarının kan dökerek kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Bugün, yarın ve ilelebet de öyle kalacaktır. Hadi koçum başka kapıya, yemezler” diyerek Konakçı’ya tepki göstermişti. Ardından Mustafa Sandal İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’le görüşmüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.