İYİ Parti’den bir istifa haberi daha…

İYİ Parti’den bir istifa haberi daha…
09.12.2023
A+
A-

İYİ Parti Bandırma Belediye Meclis Üyesi Eren Ülkü, partisinden istifa etti.

İYİ Parti Bandırma Belediye Meclis Üyesi Eren Ülkü, İYİ Parti’nin amaç ve ilkelerinde bazı tereddütlerin oluştuğunu gözlemlediğini ve bu nedenle partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Eren Ülkü, İYİ Parti Bandırma Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaparken, partisinin amaç ve ilkelerindeki tereddütleri gerekçe göstererek istifa ettiğini açıkladı. Eren Ülkü, meclis üyeliğine bağımsız olarak olarak devam edecek.

Eren Ülkü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle:

“İYİ Parti siyaset alanında kuruluşu ve kapsayıcılığıyla halkımızda büyük karşılık bulmuş, ancak kanaatimce gelinen noktada amaç ve ilkelerde bazı tereddütlerin oluştuğunu üzüntüyle gözlemlemekteyim.

Büyük emekler, fedakarlıklar sonucu ortak akıl ve iradeyle elde edilen kazanımların yok olacağı kaygısını parti tabanımızın çoğunluğu ve vatandaşlarımız, seçmenlerimiz gibi bende taşımaktayım. Ülkemizin geleceği için çok önem taşıyan bu kazanımların eşit ve adil bir iş birliği ile korunup arttırılma çabası yerine riske atılmasına aklım, gönlüm razı gelmemektedir.

Bu sebeplerle kuruluşundan itibaren mensubu olduğum İyi Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum.

Bağımsız Meclis Üyesi olarak sadece Büyük Milletimiz ve Ülkemiz çıkarları doğrultusunda çalışmalarıma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum,” dedi.

(bandirma.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.