İYİ Parti’den bir ayrılık da belediye başkanından…

İYİ Parti’den bir ayrılık da belediye başkanından…
20.12.2023
A+
A-

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinin İYİ Parti’den ayrılan Belediye Başkanı Vedat Öztürk, CHP’ye geçti. CHP İl binasında yapılan törenle rozet takılan Öztürk, “62 yaşında rüyalarım gerçek oldu” dedi.   

İlki AKP’den olmak üzere ilçede iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Vedat Öztürk, İYİ Parti’den ayrılarak CHP’ye geçti. Parti binasında düzenlenen törene, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“KENDİSİNE KUCAĞIMIZI AÇTIK”

CHP İl Başkanı Devrim Dural, çok anlamlı bir gün olduğunu belirterek, “Vedat Öztürk’ün partimize katılması için tören düzenliyoruz. Baba ocağına katıldığı için, hoş geldiniz diyorum. Belediye başkanımız Gökçebey’de bir isim. Bu süreci değerli buluyoruz. Biz kitle partisiyiz. Yerel seçimde büyük başarı elde etmek için bizim yürüttüğümüz çalışmalar toplumda karşılık buluyor. Kendisine kucağımızı açtık” dedi.

“62 YAŞINDA RÜYALARIM GERÇEK OLDU”

İYİ Parti’den ayrılarak CHP’ye geçen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise 10 yıldır belediye başkanlığı yaptığını dile getirerek, “Atatürk’ün partisine geçiyoruz. Sandıkları patlatacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyoruz. CHP köklü bir parti. Ama bugün Allah nasip etti, 62 yaşında rüyalarım gerçek oldu. Bizim kalitemiz Gökçebey’e yeter. Sadece orası değil bütün ilçelere talibiz. İnanıyorum, bu camia Zonguldak’ta birinci parti olacak. Her partide görev yaptım. CHP’de görev yapmak için buradayım. Halkın gücüyle ben buralara geldim. Oradan iktidara geleceğiz. Özümüze, sözümüze sadık olan partideyiz” diye konuştu.

(Sözcü)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.