İYİ Parti’de önemli görevlendirme; İbrahim Alagöz…

İYİ Parti’de önemli görevlendirme; İbrahim Alagöz…
14.03.2021
A+
A-

İbrahim Alagöz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Danışman oldu.

Bursa siyasetinin genç isimlerinden, iş insanı İbrahim Alagöz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından, Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.

Büyük zorluklar ve engellemelere rağmen Türk siyasetinin en önemli siyasi partisi haline gelen İYİ Parti’de önemli atamalar yapılmaya devam ediyor.

İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray’ın Genel Başkan Baş Danışmanı olarak atanmasının ardından, Bursa’da uzun yıllardır siyasetin içinde olan Alagöz ailesinin genç ve başarılı üyesi İbrahim Alagöz de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı oldu.

Danışmanlık görevine atanmasının ardından bir açıklama yapan İbrahim Alagöz, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana aldığı kararlar ve attığı adımlarla hep milletimize umut olmayı başarmış, Türk siyasetinin en önemli isimlerinden biridir. Böylesi önemli bir siyasi lider tarafından danışman olarak atanmış olmanın gururunu tarif edemem. Sayın Akşener’in tensip ve taktirleriyle atanmış olduğum İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı görevini layıkıyla yerine getirmenin mücadelesini vereceğim. Böylesi önemli ve sorumluluk isteyen bir görevi bana tevdi ederek onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyor, bu süreç boyunca desteğini esirgemeyen tüm İYİ Partili dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.