İYİ Parti’de aday gerginliği…

İYİ Parti’de aday gerginliği…
14.02.2024
A+
A-

İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki aday tanıtın toplantısında kavga çıktı. Meral Akşener, “An itibariyle hepsi gitmiştir” dedi ve Ankara İl Başkanı’nı görevden aldı.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törende, Ankara’nın ilçelerinde belediye başkan adayı gösterilecek isimler medyaya tanıtıldı.

Genel Başkan Meral Akşener’in de katıldığı programda Etimesgut belediye başkan adayı Hilmi Özer protesto edildi.

Salonda “Kürşad Zorlu istifa”, “Burak Akburak istifa” sloganları atıldı.

“AN İTİBARİYLE HEPSİ GİTMİŞTİR”

Ayrıca, Yenimahalle’den aday gösterilen Sevin Çağlayan için de tepki oldu. Çok sinirlenen Meral Akşener, tepki gösterilen Sevin Çağlayan için, “O benim kızımdır. Sonuna kadar arkasında olacağım. Buradan bağıran arkadaşlarımız… Neyse… Şimdi Sevin rekor kıracak ona eminim. Ama burada bağıran arkadaşlarımızın da ahlaklarını sizin vicdanınıza bırakıyorum. An itibariyle hepsi gitmiştir.”

Yumruklu kavganın yaşandığı genel merkezdeki törenin ardından Meral Akşener, atama imzası kurumayan Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım’ı görevde aldı. Yıldırım’ın yerine Akif Sarper Önder getirildi. Önder daha önce İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı olarak görev yapmış ve adı çete elebaşı Ayhan Bora Kaplan dosyasında yer almıştı.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.