İYİ Parti Yıldırım’dan çocuk istismarına tepki

İYİ Parti Yıldırım’dan çocuk istismarına tepki
02.07.2018
A+
A-

Her yer Eylül, gök Eylül, yer Eylül….

8 yaşında ailesi ile Bursa’dan Ankara’ya baba ocağına giden Eylül’ün uğradığı vahşet, Bursa’yı paramparça etti. Çocuk istismarının en vahşi yüzü ile tekrar gündeme gelmesi ile birlikte siyasi partilerin temsilcileri de TBMM’yi göreve çağırarak, kırmızı suçlar olarak bilinen ahlak yoksunu sapıklar için tekrar İdam cezasının gelmesi için harekete geçti.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı’da teşkilat üyeleri ile birlikte olayı kınayarak meclisten bu gibi suçlar için idam cezasının tekrar yürürlüğe girmesini istedi. Subaşı, Setbaşı’nda bir basın açıklaması yaparak olayı şiddetle kınadı.

ZAMAN İNSANLIK İTTİFAKI ZAMANI!

Subaşı; “Çocukluğunu yaşayamadan, Polatlı’da dedesinin komşusu tarafından kandırılarak kaçırılan ve sonrasında acımasızca katledilen yavrumuza adalet istiyoruz. Sokaklarda yaşayan hayvanlarımızı sapık zihniyetten koruyamıyoruz, evdeki bacımızı kocasının şiddetinden koruyamıyoruz, şimdi evlatlarımızın minik bedenlerini pedofili manyaklarından koruyamıyoruz. Türkiye’de her yıl 12 bin evladımız pedofili kurbanı oluyor ve ne yazık ki; Bursa ilk 5’in içinde! Ne Cumhur, ne Millet ittifakı! Evlatlarımızın gül kokulu bedenleri üzerinden çirkin emellerini gerçekleştiren bu sapıklar için İDAM cezasının tekrar gelmesini istiyoruz. Askere, polise kurşun sıkanlar için idam istiyoruz. Zaman İnsanlık İttifakı Zamanı. Bursa’nın 20 vekilini ellerini vicdanlarının üzerine koyarak, bu yasanın çıkması için göreve davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.