İYİ Parti Yıldırım Teşkilatı, vatandaşın derdini dinliyor

İYİ Parti Yıldırım Teşkilatı, vatandaşın derdini dinliyor
06.06.2018
A+
A-

24 haziran seçimleri yaklaştıkça, siyasi tansiyon da yükseliyor. Bursa’nın 2’ci bölgesinin ağırlığını oluşturan Yıldırım’da siyasi tartışmalar hız kesmiyor. İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı ve ekibi gece gündüz demeden, ilçede yaşayan vatandaşların dertlerini dinliyor.

Subaşı; “Vatandaşlarımızla neredeyse 7/24 beraberiz. İnsanların umutlarının ilk kez bu kadar tükendiğini, geleceği değil birkaç saat sonrasını kara kara düşündüklerine şahit oluyorum. Dövizdi, dış politikaydı, Cumhurbaşkanlığı sistemiydi, vatandaşlarımızın gündeminden çıkmış, yerine ekmek gelmiş. Halkımız sabah katlığında akşama 1 ekmek nasıl götürebilirimin derdine düşmüş. Bu can sıkıcı duruma rağmen vatandaşlarımız üzerinde oluşturulan baskılar nedeni ile renk vermeden, hallerinden memnun olduğuna dair sahte cümleler kullanıyorlar. Partimizin iktidarında, aç ve açıkta bırakmayacağımız, ayağı yere basan ekonomik çözümlerle ülkemizi şaha kaldıracak pratik mekanizmalar ürettik. İftar sonrası kahveler ilk duraklarımız oluyor. Vatandaşlarımızın ekonomik kaygılarını yüzlerinden anlıyoruz. Buna rağmen iktidar aleyhine konuşmaktan imtina ettiklerini gözlemliyoruz. Düşünün bir kere, ay içinde 3 bankanın kredi kartına takla attırıp, içtikleri çayları veresiye yazdırmalarına rağmen, ülkenin ekonomisinin başarısından dem vuruyorlar. Konuştukları konu, yol, köprü, hastane gibi yatırımların hızla devam etmesi. Geçmedikleri köprü ve yola, tedavi görmedikleri hastaneye para verdikleri konularına hiç girmiyorlar. Son birkaç aydır cezaevlerinde mahkum sayısının yatak sayısından fazla olduğu için, yap işlet modeli ile yeni cezaevlerinin yapılacağı konusu gündemde. Onu da hastanede olduğu gibi, artık mahkum garantili olarak öderiz!” dedi.

TİMSAH ARENAYA KALICI ESER KAZANDIRALIM! 

Subaşı sözlerinin devamında yerel konulara değindi. Hedefinde Gökdere-Meydancık girişinde geçmiş dönem belediye başkanı tarafından açılan, ancak şimdilerde bakım nedeniyle kaldırılan “3 Timsah” heykeli üzerinden belediyenin kültür-sanat yapılarındaki eksiklikler vardı. Subaşı; “Sanat ve sanatçıya saygımız sonsuzdur. Ancak sanat adı altında yapılan her eseri de onaylayacağımız anlamına gelmez. Yıldırım’ın öncelikli sorunlarının olduğu da unutulmamalı. 3 Timsah heykeli Fatma ve Raşit Nur çiftinin yaptığı 5 metre yüksekliğindeki yapı, ilk monte edildiğinde çok eleştiriler aldı. Biz de doğal olarak eleştirdik. Yapılan ödemenin büyüklüğü bir tarafa, Bursa şaha kalkmış, halay çeken timsahı ilk kez burada gördü. Bursa’nın ortak paydası olan bu heykellere tam alışmışken bakım nedeniyle depolara kaldırıldığı bilgisi geldi. Bursaspor kentin önemli markasıdır. Şampiyonluğa oynayacağı her maç Bursalıları birleştirir. Birlik ve bütünlük üzerinden yürüyeceksek, Anadolu’nun son şampiyonun şanına yakışır bir eseri kazandırmalıyız. Benim nacizane önerim Timsah Arenanın Doğu Kapısına Yıldırım Belediyesi ve Yıldırımlıların maddi ve manevi katkısı ile, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini de içine alan kalıcı bir eseri Bursalılara kazandırmak” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.