İYİ Parti Yıldırım kurucu başkanı Erkan Subaşı, YILDIRIM için yola çıktı

31.12.2018
A+
A-

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Yıldırım Belediye Başkanlığı için Erkan Subaşı aday adaylık başvurusu yaptı.

Bursa İYİ olacak, Yıldırım İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İYİ Parti Yıldırım İlçesi kurucu Başkanı Erkan Subaşı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Yıldırım Belediye Başkanlığı başvurusu İYİ Parti İl Başkanlığı’na yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ve Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, partililerin yanı sıra çok sayıda Yıldırımlı’nın katıldığı basın açıklamasında Yıldırım İlçesi kurucu Başkanı Erkan Subaşı, “Biz yani Yıldırımlılar 14 yıldır, en temel beklentilere cevap vermeyen anlayışlarla yönetilmektedir. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir kısmı eğitim, sağlık, barınma ve beslenme gibi temel haklardan yoksun bırakılırmış, başta su, elektrik, doğalgaz ve ulaşım olmak üzere temel kentsel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmiştir” dedi.

YOKSULLUK VE YOKSUNLUK DERİNLEŞEREK SÜRMEKTEDİR

Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Subaşı, sözlerine şöyle devam etti;

“Halk” kavramı yerine “müşteri” kavramı ile yönetim anlayışını pekiştiren AKP Yıldırım’da, rantiye, yolsuzluk” kavramları yükselen değerler haline gelmiştir. Rant beklentilerinin, yağmanın kıskacına sokulan Yıldırım, doğal ve kültürel değerleri, yeşil alanları, yaşanan çevresel kirlilikle birlikte güzel ilçemizi bir felaketin eşiğine getirildi.

Değerlerimizi korumak ve gelecek nesillere aktarmak yerine, bu değerlerin üzerinde dolaşan rant beklentilerinin önündeki engeller kaldırılmış, doğal ve kültürel değerlerimiz ile birlikte yaşam alanlarımızın geleceği de tehdit altına alınmıştır. Yıldırım, iç göçün yarattığı sorunların yanında, yıllardır sürdürülen plansızlık ve denetimsizlik yüzünden sağlıklı ve güvenli ilçe kimliğini kazanamamıştır. Yıldırım’da yoksulluk ve yoksunluk her geçen gün derinleşmektedir.

Mutlu bir Yıldırım” için yola çıktık. Neredeyse 33 ilin nüfusuna denk gelen Yıldırım’da,14 yıldır vizyonsuz ve plansız yönetim var. Başta hava kirliği ve çarpık yapılaşma kangreni olan Yıldırım’ı, 31 Mart 2019 tarihinden itibaren İYİ belediyecilikle tanışacağız. Yıllardır, vizyonsuz, plansız ve savurgan bir anlayışla yönetilen Yıldırım’a, yaşanabilir niteliklere kavuşmayı hedefliyoruz. Yıldırım’ı Yıldırımlılarla, kadını- erkeği, genci-yaşlısı ve engellisiyle birlikte hareket ederek, kimlik kazandırmaya, sorunlarını çözmeye ve değer kazandırmak için yönetime talibiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.