İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, adayların hizmetinde…

İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, adayların hizmetinde…
25.05.2018
A+
A-

24 Haziran Milletvekilleri listeleri açıklandıktan sonra partilerin vekil adayları da kendi bölgelerinde ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, seçim stratejileri hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunmaya başladı.

İYİ Parti teşkilatları ise İl Başkanı Bayram Kazancı başkanlığında, yoğun bir programla milletvekilleri adayları ile buluşturuldu. Kazancı ve vekil adayları, Yıldırım ilçe teşkilatları ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek, Yıldırım’ın öncelikli sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

Kazancı; “Meral ablayı sadece Cumhurbaşkanı yapmakla ülkenin kronik sorunlarını çözemeyiz. Bursa’dan 8-9 vekil çıkartarak TBMM’de etkin bir konuma gelerek, Cumhuriyet’in kuruluş değerlerine geri dönebiliriz” sözleri teşkilat üyeleri tarafından not edildi.

YILDIRIM’I BÖLGELERE AYIRDIK!

Milletvekili adayları ile ilk tanışma toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Erkan Subaşı; “Daha önce de ifade ettiğim gibi tüm vekil adaylarımızın yanındayız. İlçemiz Bursa’nın ikinci büyük bölgesi. Dar gelirli vatandaşlarımızın, göç dalgasının ilk duraklarının biri. Tahsil durumunun ortalama lise seviyelerinde kaldığı, gecekonduların başşehri, gecekondu sanayi tesislerinin de yıllar önce zamanın şartlarında yapılmış bir ilçeyiz. 750 bin nüfusumuzla 42 ili sollamış, ancak gerek gelir, gerek kültür, gerek sosyal yaşam, gerekse eğitim noktalarında sınıfta kalarak, 42 il tarafından gerilere düşmüş bir ilçeyiz. O yüzden biz genel ve yerel politikalarımızı oluştururken, kendi teşkilatlarımıza ilçenin bütününü esas alarak, bölgesel çalışmalar yapmalarını istedik. Bu çalışmalar raporlandı. Şimdi hasat zamanı, bu çalışmalarımızı vekil adaylarımızla paylaşarak çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Önümüzdeki hafta vekil adaylarımızla ilçe teşkilatımızda basın toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Genel ve yerel sorunlarımızı ve çözüm yollarını da bu platformda tartışmaya açacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.