İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’na Gökhan Duman atandı

14.11.2018
A+
A-

Parti Genel Merkezi tarafından alınan yeniden yapılanma ve revizyon çalışmaları kapsamında İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’na Gökhan Duman atandı

Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti Yalova Teşkilatı’nda çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Gökhan Duman, İYİ Parti’ye geçerek Yalova Merkez İlçe Kurucu Üyesi olarak görev almıştı.

Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’na ataması yapılan Gökhan Duman yaptığı açıklamada, ‘’En kısa sürede yönetim kurulu listemizi oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız. Tek hedefimiz 31 Mart yerel seçimleri olacak. Yerel seçimler dolayısıyla Yalova’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımıza dokunacağız. İYİ Parti’nin oy oranını Yalova’da en yüksek oranlara taşımak istiyoruz. Belediye başkan adaylarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız’’ dedi.

30 Ağustos sonrasında İYİ Parti Genel Merkezi Başkanlık Divanı’nca alınan parti içerisinde yeniden yapılanma ve revizyon çalışmaları kapsamında tüm illerde il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri istifa kararı almış, yerlerine yeni atamalar yapılmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.