İYİ Parti lideri Akşener taburcu oldu

İYİ Parti lideri Akşener taburcu oldu
13.01.2023
A+
A-

Kalp ritim bozukluğu sebebiyle Ankara’da hastaneye kaldırılan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, taburcu oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün kabindeki ritim bozukluğu sebebiyle Kavaklıdere Güven Hastanesi’ne kaldırıldı.Müşahede altında tutulan Akşener, taburcu oldu. Akşener, açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Hastaneden yapılan açıklamada da yapılan tetkiklerinde herhangi bir sorunun tespit edilmediği belirtildi.  İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Birkaç gün istirahatten sonra genel başkanımız daha güçlü ve daha dinamik olarak partimizin başında devam edecek” açıklamasında bulundu.

“KAMUOYUNUN BİLDİĞİ BİLMEDİĞİ STRESLİ BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR”

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de, “Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor. Sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Kamuoyunun bildiği ve bilmediği çok zor ve stresli bir dönemden geçiyor” diye konuştu.

Çömez sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onun için geçtiğimiz günlerde çok ağır bir tempoda çalıştı. Hem yoğun bir stres hem de yoğun bir çalışma temposu neticesinde kalbinde bir ritim bozukluğu söz konusu oldu. Şükür şu anda her şey yolunda, tetkikler olumlu. Ancak bir süre istirahat etmesi gerekiyor.”

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.