İYİ Parti, ittifakı başkanlara sordu

İYİ Parti, ittifakı başkanlara sordu
01.12.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretinin ardından Ankara’da ilçe başkanları genel merkezde yoklamadan geçti.

Büyükşehir belediyelerine ortak olmanın konforunu yaşayan İYİ Parti’de CHP ile ittifak trafiği hızlandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaretinin ardından Meral Akşener, Ankara’da ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda ilçe başkanlarına fikirlerini soran Meral Akşener, bir de oylama yaptı. 25 ilçe başkanından 23’ünün katıldığı toplantıda 21 ilçe başkanı CHP ile Ankara’da iş birliği yapılması gerektiği yönünde oy kullanırken, iki ilçe başkanı ise iş birliğine karşı çıktı.

İSTANBUL’U DA ANKARA’YA ÇAĞIRDI

Bu doğrultuda bugün de İstanbul ilçe başkanlarının Ankara’ya gelerek Genel Başkan Meral Akşener’le görüşeceği öğrenildi. Akşener, bu toplantıda da İstanbul ilçe başkanlarına iş birliğine yönelik fikirlerini soracak.

BELEDİYELERDEN VAZGEÇMEK ZOR

İYİ Parti Divan Kurulu’ndaki genel başkan yardımcıları dahil, çok sayıda GİK üyesi, çocukları, eşleri, kuzenleri, damatları ve gelinleri belediyelerdeki şirketlerde yönetim kurulu üyeliklerinden, başkan danışmanlıklarından ve şirketlerdeki “mesai mecburiyeti” olmayan görevlerden maaş alıyor.

(ciddigaete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.