İYİ Parti; hep birlikte daha diri, daha güçlü!

23.08.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa Teşkilatı, kuruluşundan bu yana ilk bayramlaşmasını Kültürpark Ender Çay Bahçesi’nde gerçekleştirdi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı’nın başkanlığında, Bursa milletvekilleri İsmail Tatlıoğlu ve Ahmet Kamil Erozan’ın da hazır bulunduğu bayramlaşmaya İYİ Partililer ve Bursalılar büyük ilgi gösterdi.

İl Başkanı Kazancı; “Büyük kurultayımızı yaptıktan sonra İYİ Parti’nin Bursa’da dağılacağını söyleyenlerin bu manzarayı görmelerini isterdim. Hep birlikte daha diriyiz, daha güçlüyüz” dedi.

Kurultay sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan da yaptığı konuşmada, bu göreve getirilmesinin Bursa teşkilatı sayesinde gerçekleştiğini belirterek, partililere teşekkür etti. Yerel seçimlere 6 ay süre kaldığını vurgulayan Erozan, “1 Eylül’de Genel Başkanımız Meral Akşener tüm teşkilatlara mesaj gönderecek. Yerel seçimler için yeniden mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız. Hazır olun’ dedi.

Bayramlaşmada konuşan Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ise; Türkiye’de 11 yıldan beri bir yönetim boşluğu yaşandığını belirterek, ülkenin yeni bir nefese ihtiyacı olduğunu ve bunu da İYİ Parti’nin gerçekleştireceği mesajını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.