İYİ Parti Bursa’da Yahya Bahadır, aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Bursa’da Yahya Bahadır, aday adaylığını açıkladı
22.03.2023
A+
A-

Bahadır; Bu metindeki politikaları hayata geçirmek için milletvekili olarak hizmet vermek istiyorum.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı açıklamaları tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti eski İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır da il binasında aday adayı olduğunu açıkladı.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kalırken İYİ Parti Bursa’da da milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. İYİ Parti Bursa’da peş peşe milletvekili aday adaylığı açıklamaları sürüyor. İYİ Parti eski İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, İYİ Parti Bursa İl Binası’nda milletvekili aday adaylığını açıkladı.

‘ORTAK POLİTİKALAR METNİNİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM’

Bahadır’ın aday adaylığı açıklamasından satırbaşları şöyle:

“2023 seçimi çok önemli bir seçimdir. Zira partili cumhurbaşkanı ve millete dayatılan tek adam rejiminin yasama, yürütme ve yargının tek elden yürütüldüğü, demokrasinin rafa kaldırıldığı, seçimli bir otokrasi eğilimine dönüştüğü açıkça ortaya çıkmıştır. 20 yıllık AK Parti iktidarına karşı muhalefet boşluğunu doldurmak ve milletimizi bu ceberuk iktidardan kurtarmak için kurduğumuz İYİ Parti demokrat milliyetçi ve sosyal adaleti koruyan kalkınma politikaları ile Türkiye’nin milli merkezini temsil eden ve umudu olan yegane partisi olmuşlardır. İşte bu yüzden kurucu il sekreteri ve sonrasında kurucu İl Başkanı olarak sadece elimi değil benim meslektaşım gibi boynumu ve kendimi taşın altına koyarak vatani görevi bilinciyle bu yolda bedel de ödeyerek hizmet ferdi olduğum partide siyasete atıldım. Şimdi size 100 yıllık parlamenter sistemi kaldırılarak yerine getirilen bu tek adam rejiminin Nisan 2017’den beri uyguladığı politikalarının ülkemizi ne hale getirdiğini hepimiz biliyoruz. Bildiğiniz gibi Millet İttifakı 1 buçuk yıllık bir çalışma neticesinde 254 sayfalık ortak bir politikalar mutabakat metni hazırladı. Bu aslında iktidara gelecek Millet İttifakı’nın bir anayasası niteliğindedir. Bu metindeki politikaları hayata geçirmek için milletvekili olarak hizmet vermek istiyorum. Yine bu Millet İttifakı ortak politikalar metninin sağlıkla ilgili konularında İYİ Partimizin toplumsal politikalarına sağlık politikaları kurul başkanlığının Engelli Sağlık Komisyon Başkanlığını yürütmüş ve burada da bu ortak politikaların oluşumunda değerli İl Başkanım, meslektaşım Mehmet Başkan’la beraber katkı sunmuş birisi olarak oluşturduğumuz ortak politikalar Millet İttifakı’nın sağlık politikalarının esasını oluşturmaktadır. Bu da bizim partimizin Millet İttifakı’na çok önemli hususlardan katkı vermiş bulunuyoruz. Bunu da gururla ifade etmek istiyoruz. İnşallah hep beraber hayata geçireceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.