İYİ Parti Bursa Teşkilatı’nda 17 ilçe başkanı startı verdi

02.11.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, ataması yapılan 17 ilçe başkanı için tanıtım toplantısı düzenledi.

Genel Merkez Başkanlık Divanı’nca partide yeniden yapılanma ve revizyon çalışmaları kapsamında il başkanlarından sonra ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de istifa kararı almıştı.

Yeni ilçe başkanları ile birlikte kamuoyu önüne çıkan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilat kadrolarını güçlendirmek için genel idare kurulundan başlayarak il, ilçe, mahalle örgütlerinde güçlendirme ve yeniden yapılandırma sürecinin başladığını belirtti.

Başkan Bahadır, Genel Merkez Başkanlık Divanı’nın aldığı tavsiye kararının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa teşkilatlarında da il ve 17 ilçe yönetimlerinin istifaları sonrası yeni il ve ilçe başkanları yapılandırmasının tamamlandığını söyledi.

Bundan sonraki süreçte, sırasıyla ilçe yönetim kurulları, mahalle, sokak ve sandık temsilcilerine kadar sürecin 15 gün içerisinde tamamlanacağını aktaran İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, 17 ilçe başkanının atamasının bugün itibarıyla tamamlandığını ifade etti ve yerel seçimlerin startını vereceklerini belirtti.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bahadır, ataması yapılan 17 ilçe başkanının 10’unun tekrar görevine devam edeceğini belirterek şunları söyledi: “Yıldırım, İnegöl, Gürsu, Orhaneli, Karacabey ve Yenişehir ilçe başkanlarımızın bazıları sağlık, bazıları yerel seçimlerde adaylık düşünmeleri nedeniyle görevi yeni ilçe başkanlarına devretmişlerdir. Görevi devreden ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyor, görevi devralan ilçe başkanlarımıza da başarılar diliyorum.

Amacımız, yaklaşan yerel seçimlerde güçlü ve dinamik kadrolarla milletimizle birlikte problemlerini ve çözümlerini konuşmak, kendilerine iyi belediyeciliği anlatmak ve seçimlerin yükselen partisi olarak milletimizi iyi belediyecilik hizmetine kavuşturmaktır.”

TATLIOĞLU: TÜRKİYE’DE HER ŞEY VAR, DEMOKRASİ YOK!

İYİ Parti Bursa Teşkilatı ilçe başkanlarının tanıtım toplantısında konuşan Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, “Güçlü bir Türkiye için her şey var. Sadece demokrasi gibi animasyonda olan bir varlığımız var. Bunu geri getirmek için mücadele ediyoruz ve İYİ Parti de bunun için var” dedi.

Muhalefet yapmanın zor olduğu bir dönemde İYİ Parti’de görev yapan tüm teşkilatlara teşekkür eden Tatlıoğlu, tarihsel süreçte her zaman iyilerin kazandığını söyledi ve bu dönemde omurganızı koruyarak siyaset yapmanın zor olduğunu aktardı.

Bugün itibarıyla göreve başlayan ilçe başkanlarında yerel seçimler için ihtiyaç duyulan gerekli moral ve motivasyonu gördüğünü belirten Tatlıoğlu, il teşkilatı ve genel merkez olarak başkanların verdikleri kendi kararlarının arkasında olacaklarını, verecekleri kararları destekleyeceklerinin söyledi.

İYİ Parti Milletvekili Tatlıoğlu konuşmasında şunları söyledi:

“Seçim döneminde hedefler doğrultusunda çalışacağız. Çünkü bugün Türkiye’de demokratik siyasete ihtiyaç var. Demokrasi, siyaset ve basın aynı kaderi paylaşıyor. Hür basın ve hür düşünce olmadan hür siyaset olmuyor. Güçlü bir ülke olarak her şeyimiz var. Öncelikle 25 milyon öğrencimiz var. 142 ülkeden daha büyük. Bu anlayan için büyük bir güç. Tek sıkıntımız bu ülkenin evrensel değerlerle yönetilmesidir. Biz bunun için varız. Bunun için yola çıktık.”

İŞTE İYİ PARTİ BURSA TEŞKİLATI İLÇE BAŞKANLARI LİSTESİ

Osmangazi                  Mehmet Hasanoğlu   Doktor

Yıldırım                     Kerem Arslan              Avukat

Nilüfer                          Osman Uçar               Muhasebeci

İnegöl                         Eray Soral                   İşadamı

Yenişehir                     Ali Şıracı                     Yönetici

İznik                             Hilmi Dükkancı           Çiftçi

Gürsu                             Hatice Deniz               Ev kadını

Kestel                           Güngör Doğan       Çiftçi

Orhangazi                     İsmail Kaya                 İşadamı

Mustafakemalpaşa    İhsan Keçeci    Esnaf

Karacabey                     Erkan Önen                İşadamı

Keles                           Ahmet Türkmen         Çiftçi

Harmancık                   Mehmet Aslan            Eğitimci

Orhaneli                    Esat Yıldırım               Çiftçi

Mudanya                     Fehim Çaptık              İşadamı

Gemlik                      Birol Mumcu              İşadamı

Büyükorhan                 Ergün Oktay               Elektrik Teknisyeni

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.