İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır: Provokasyonlara gelmeyeceğiz…

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır: Provokasyonlara gelmeyeceğiz…
22.04.2019
A+
A-

İYİ Parti Bursa Teşkilatı, Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit askerin cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ve linç girişimini kınadı.

İl Başkanı Bahadır imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, ‘’İYİ Parti Bursa Teşkilatı olarak bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Aziz vatanımızın üzerinde oynanan oyunların parçası olmayacağız’’ dedi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır’ın imzalı açıklama şöyle:

Bugün burada ne yazık ki, dün ülkemizde yaşanan ve aklıselim her yurttaşımızı derinden üzerek endişelendiren bir

provokasyonu kınamak üzere toplanmış bulunuyoruz.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsına Ankara Çubuk ilçesinde yapılan hain saldırı, aslında tüm cennet vatanımıza, birliğimize, cumhuriyetimize yapılmış bir saldırıdır.

Dün yaşanan bu hain saldırının sonucunu irdelemeden önce, onu hazırlayan sebepleri göz ardı edersek, sağlıklı bir sonuca varamayız.

Değişmez bir kural vardır. Sonucu, sebepler belirler.

Ülkemiz siyasetine, yaralayıcı, karalayıcı ve iftiralardan beslenen kirli bir üslup hâkimdir.

İktidar partisi kadrolarınca benimsenen bu kirli dil, sadece siyasi partiler arası kalmayıp, bir kısım yandaş medyanın da iletişim tarzı haline gelmiştir.

İktidar kontrolündeki havuz medyası, muhalefete akıl almaz çirkinlikte saldırmakta, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin de aralarında olduğu siyasi liderler hakkında iftira kampanyaları düzenlemektedir. Ne yazık ki, çamur at izi kalsın mantığı,  iktidar ve ortaklarınca bir propaganda malzemesi olarak kullanılmaktadır.

2002 yılında iktidara geldikleri zaman neredeyse tükenme noktasına gelen alçak terör örgütü, sözde açılım süreci boyunca muhatap alınarak, masaya oturularak, pazarlıklar edilerek, İmralı canisine övgüler düzülerek,  güçlendirilmiş ve statü kazandırılmıştır.

Analar ağlamasın diye çıkılan yolda, ne yazık ki ağlayan analarımızın sayısı giderek artmıştır.

Yanlış politikalar ve en önemlisi milletimizden gizlenerek yürütülmeye çalışılan ve sonu hüsran olan bu açılım sürecini yönetenler sanki kendileri değilmiş gibi faturayı kesecek yer aramaktadırlar.

Bu fatura adresi arama sürecinde de, CHP ve Sayın Genel Başkanı ile birlikte, İYİ Partimiz ve Sayın Genel Başkanımıza akıl almaz insaf dışı iftiralarla saldırılmaktadır.

Dün Ankara Çubuk ilçesinde, şehit evladımızın cenazesinde yaşananlar maalesef bu anlayışın ve toplumu germe politikalarının sonucudur.

Millet olarak bütün örf ve adetlerimiz dışına çıkılarak, şehidimizin cenazesi henüz ortada iken, cenaze namazına dahi saygısızlık yapılarak ortam kızıştırılmış ve 70 yaşındaki bir lider tartaklanmış, yumruklanmış, sığındığı evin yakılması çağrıları eşliğinde linç edilmeye çalışılmıştır.

Aynı dakikalarda millet ittifakı olarak kazandığımız İstanbul’da sevgi, barış ve kardeşlik söylemleri ile dolu bir kutlama programı düzenlenmiş ve alanda yüz binlerce insan bu kutlamaya katılmıştır. Saldırı tam da bu dakikalarda eş zamanlı olarak gerçekleşmiştir. Çok şükür ki bu sinsi provokasyon tutmamış, bir kez daha sağduyu galip gelmiştir…

İYİ Parti Bursa Teşkilatı olarak bu provokasyonlara gelmeyeceğiz

Aziz vatanımızın üzerinde oynanan oyunların parçası olmayacağız.

Orta Asya’dan bu günümüze uzanan geçmişimizle, bu topraklarda yaşanan kardeşlik ilkemizden ayrılmayacağız.

Dün kirli dediklerimize bugün temiz demeyeceğiz.

İlkeli, ahlaklı, milli manevi ve cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlı,

Tek devlet değil, Türk devleti

Tek bayrak değil, Türk bayrağı,

Tek vatan değil, Türk vatanı

ve de

Tek millet değil, Türk milleti olarak yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Sevgi ve saygılarımızla…

Uzm. Dr. Yahya Bahadır

İYİ Parti Bursa İl Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.