İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır: CHP ile ittifakta ya Osmangazi, ya hiç!

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır: CHP ile ittifakta ya Osmangazi, ya hiç!
06.01.2019
A+
A-

CHP-İYİ Parti ittifakında Bursa Büyükşehir, Mudanya ve Nilüfer adaylarının açıklanmasından sonra gözler Osmangazi, Yıldırım ve diğer ilçelere çevrildi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP ile ittifakta Büyükşehir’e Mustafa Bozbey, Nilüfer’e Turgay Erdem ve Mudanya’ya da Hayri Türkyılmaz’ın CHP’nin adayları olarak gösterilmesinden sonra, Osmangazi’nin İYİ Parti adayıyla yerel seçimlere girmesi gerektiğini belirtti ve ‘’CHP ile ittifakta ya Osmangazi, ya hiç’’ dedi.

Osmangazi İlçesi’nin oy potansiyeli açısından İYİ Parti’nin en güvendiği ilçe olduğunu belirten İl Başkanı Yahya Bahadır, İYİ Parti teşkilatlarının CHP’den Büyükşehir’e destek verebilmesi için mutlaka Osmangazi’nin İYİ Parti adayıyla seçimlere girmesi gerektiğini söyledi.

Bahadır, “İYİ Parti olarak Osmangazi’de Bursa’nın tanıdığı ve her kesimden oy alabilecek bir ismi düşünüyoruz. Osmangazi’de teşkilatlarımızla adayımıza yapacağımız çalışma, Büyükşehir’de CHP’yi güçlendirir ve kazanmasını sağlar. Osmangazi’de İYİ Parti adayının olması diğer ilçeleri de etkiler’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. A Şahiner dedi ki:

    Hayal dünyasında adeta raksediyorsunuz..