İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Yüksel Yılmaz’a meşaleli karşılama

İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Yüksel Yılmaz’a meşaleli karşılama
29.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Yüksel Yılmaz, Kestel ve Gürsu’da partililer ve delegelerle buluştu.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi aynı zamanda İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, il başkan adaylığı çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanıyor.

Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz yaptığı açıklamada, ”İlk günkü aşkla 17 Ağustos sabahı, kaldığımız yerden vazifeyi ifa etmek adına yola çıktık. Bu yola çıkarken biz biliyoruz ki, Bursa’nın yakın siyasi tarihinde halkın teveccühüne mazhar olan ANAP, DYP, DSP kısmen MHP ve AK Parti gibi siyasi partiler buradan aldıkları oylarla ülke yönetiminde söz sahibi olmuşlardır. Bu düşünceden hareketle delege arkadaşlarımız teveccüh gösterip bizi yeniden göreve layık görürse, partimizin kuruluşunda Bursa’da oluşturduğumuz ideal il yönetimi anlayışını, istişare kültürünü, tabanın sesini ve katılımcılığı yeniden en üst seviyede tutarak sadece Bursa’mızda değil ülkemizde rol model olacağız.” dedi.

Adaylık çalışmaları kapsamında Kestel ve Gürsu ilçe başkanlıklarında partililerce coşkuyla karşılanan Yüksel Yılmaz ve kurmay ekibi, yoğun coşku sonucu, ”rehavete kapılmayacağız” diyerek çalışmalarına son hızla devam ediyor.

(Kaynak: diplomasiturk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.