İYİ Parti Başkanlık Divanı’na yeni atama

14.12.2023
A+
A-

İYİ Parti’de bugün görevden alınan genel başkan yardımcısı Üçok ile istifa eden Ece Güner’in yerine yeni isimler atandı.

Vatan haini üç isme güzelleme yapan İyi Parti İstanbul Milletvekili Ensarioğlu için ihraç isteyen İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok bugün görevden alındı.

İYİ Parti’ye CHP’ye seçim kazandırmak için gelen ve Meral Akşener tarafından genel başkan yardımcısı yapılan Ece Güner de istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni görevlendirmeleri duyurdu:

– Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdirleri doğrultusunda Partimiz Başkanlık Divanında bazı değişikler gerçekleştirilmiştir.

– Buna göre daha önce ayrı yürütülen Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları birleştirilerek Sayın Ahmet Zeki Üçok’un yerine Afyon Milletvekilimiz Sayın Hakan Şeref Olgun, Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ece Güner’in yerine de Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı Hamşioğlu getirilmiştir.

– Ayrıca Mali İşler Başkanlığı görevini vekâletten yürütmekte olan Sayın Sedat Aksakallı da aynı görevi asaletin yürütecektir.

– Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler; partimizin hedefine emin adımlarla ilerleme kararlılığını bir kez daha vurgulamak isteriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.