İYİ Parti Amerika’da destek arıyor!

İYİ Parti Amerika’da destek arıyor!
25.02.2022
A+
A-

İYİ Parti heyeti CFR ile görüşmek istedi… Barkey şartı reddedildi.

CIA şefi Henri Barkey’in öğrencisi CFR Uzmanı Steven Cook, İYİ Parti heyetinin ABD’de CFR ile görüşmek istediğini söyledi.

ABD’de derin yapılara yakınlığıyla bilinen Dış ilişkiler Konseyi (Council on Foreign Relations) adlı düşünce kuruluşunda Ortadoğu ve Türkiye politikaları uzmanı olarak çalışan Steven Cook, İyi Parti heyetinin kendileriyle görüşmek istediğini açıkladı.

HENRY BARKEY KOŞULU

Cook, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İYİ Parti’den bazı isimler, Dış İlişkiler Konseyi ile görüşmek istedi ama Hocam Henri Barkey’in davet edilmemesini koşul sundu. Ben de onlara ‘hadi oradan’ diye cevap verdim.” dedi.

Henri Barkey ise bu mesajı alıntılayarak “Teşekkürler Steve, umarım Washington DC’deki diğer kurumlar da sizler kadar ilkeli olur. Göreceğiz.” dedi.

İYİ PARTİ HEYETİ ABD’YE GİDİYOR

Daha önce bazı ülkelerin büyükelçileri ile Ankara’da görüşen İYİ Parti yetkilileri, bu kez temaslarını yurt dışına taşıyor. İYİ Parti’den bir heyet 2 Mart’ta ABD’ye gidecek.

İYİ Parti heyetinde Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Burcu Akçaru ve Mehmet Ali Karamemiş yer alacak.

(Kaynak: veryansintv.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.