İsmail Küçükkaya’nın yerine gelen isim belli oldu

İsmail Küçükkaya’nın yerine gelen isim belli oldu
26.08.2022
A+
A-

Fox TV’den Halk TV’ye transfer olan İsmail Küçükkaya’nın yerine Çalar Saat programını yeni yayın döneminde kimin sunacağı belli oldu.

Halk TV’ye transfer olan İsmail Küçükkaya’nın yerine gelecek isim belli oldu. Sabah haberlerini yeni dönemde İlker Karagöz sunacak.

Hafta sonları yayınlanan Çalar Saat programının sunuculuğunu yapan İlker Karagöz, yeni yayın döneminde İlker Karagöz ile Çalar Saat programını sunacak. İlker Karagöz’ün ilk programının konuğu her yeni yayın döneminde olduğu gibi Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk olacak.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA HALK TV’YE TRANSFER OLMUŞTU

Fox TV’de 10 yıldır sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, Halk TV’ye transfer olmuş. Küçükkaya’nın transferini, Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu “Halkın kanalı Halk TV’de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek” cümlesiyle duyurmuştu.

“Sevgili Halk TV  izleyicileri, az önce  isim vermeden  Halk TV’de yeni başlayacak bir arkadaş  için  tweet attım” diyen Mahiroğlu, “Biraz  gizem  olsun  istedim ama gizem galiba bana göre değil. Hoşgeldin İsmail Küçükkaya” sözleriyle ünlü gazetecinin Halk TV kadrosuna katıldığını açıkladı. Küçükkaya’nın bu sürpriz transferi medya dünyasında geniş yankı uyandırdı. 12 Eylül itibariyle İsmail Küçükkaya’nın Halk TV’deki programları başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.