İMO Bursa Şube Yönetimi’nden Başkan Aktaş’a nezaket ziyareti

İMO Bursa Şube Yönetimi’nden Başkan Aktaş’a nezaket ziyareti
13.03.2020
A+
A-

İMO Bursa Şubesi 17. Dönem Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a nezaket ziyaret gerçekleştirdi.

İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak ile birlikte, Şube Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Babür Deliktaş, Korhan Başaralı, Yükseler Göktaş, Ahsen Kurnuç Ceylan, Erdem Yardımcı, Cengiz Duman, Atakan Bekar, Tuğba Arı Alpağut, Ozan Olgun’un hazır bulunduğu ziyarette, belediyelerle ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Albayrak, Şube Yönetim Kurulu olarak kentin sorunlarına her zaman duyarlı olduklarını, mesleki bilgi ve birikimler çerçevesinde önerilerini sunduklarını belirterek, kent sorunlarına dair fikirlerini beyan etmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Albayrak,  inşaat mühendislerinin görev ve hizmet aldığı Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa çalışmaları arttırmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, işbirliğinin her zaman süreceğini kaydederek, akademik odaların fikir ve önerilerini önemsediklerini ifade etti. Şehrin birçok artısı ve eksisi bulunduğunu aktaran Aktaş, “Bizim hata yapma lüksümüz yok” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.