İmamoğlu’ndan Erdoğan’a gönderme!

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a gönderme!
20.02.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Şile Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yurttaşlara seslendi.

İmamoğlu yerel seçimlerden sonra iktidarın az bir zamanı kaldığını belirterek, “Seçimden sonra görevleri kalacak ne kadar bilmiyorum 2028 diyelim. O zamana kadar Okula aç giden çocuklarla ilgilensinler” dedi.

Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkan adayları da sahaya inmeye başladı. Şile’de yurttaşlara seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu yeniden aday gösterildiği seçimler için çalışmalara başladı. Şile’de yurttaşlara seslenen İmamoğlu, “Seçimde algılarla değil gerçeklerle kazanacağız. İşbirliğimiz büyüyecek” dedi.

İmamoğlu’nun açıklamalarından başlıklar şöyle:

“Bu seçim bugün beklediğimiz gibi güzel gitsin. Kalbimizden güzel hislerimiz eksilmesin büyüsün. Biz bu seçimi tabii ki kazanmak için yola çıkıyoruz. Seçimi güler yüzle kazanacağız ve hiç vazgeçmeyeceğiz. Nezaketimizle sevgimizle kazanacağız. Seçimde algılarla değil gerçeklerle kazanacağız. İşbirliğimiz büyüyecek.”

“5 yılda İstanbul’da insan odaklı işler ürettik. Yeşil alanlardan, metrolara; çiftçiden, balıkçısına; Annelerinden çocuklarına insan odaklı bir süreç ortaya koyduk. Pandemide İstanbulluları rahat ettirmek adına insan odaklı çalışmalar ortaya koyduk.”

100 BİN ÖĞRENCİYE BURS

“Ben ilçe belediye başkanıyken başka partiden diye büyükşehir belediyesi bizim kapımızı çalmadı. Hizmette ayrımcılık yaptı. Ama benim 5 yıllık süreçte Şile’de gitmediğimiz köy kalmadı. Selle en ufak yağmurda bile sıkıntı yaşayan Yeniköy Deresi’nin büyük bölümünü bitirdik. Bazı şeyle 0’dı. Mesela Öğrenciye burs… Bu sene 100 bin öğrenciye 750 milyon lira burs verdik. Bu bile şile belediyesinin bütçesinden çok daha fazla.”

“KOMŞUNUZA SELAM GÖTÜRÜN”

“Biz o parti bu parti demiyoruz bu şehrin tüm partilerine oy verenlerin oyuna talibiz. İstanbul İttifakı’nın oyuna talibim. Tüm Şilelileri seferberliğe davet ediyoruz. Komşunuzun kapısını çalın bizden selam götürün. ”

“YALAN YANLIŞ İŞLERE KALKIŞACAKLAR”

“Allah beni bu şehrin çocuklarına mahçup etmesin. Annelere teyzelere mahcup olmamak için çok çalışacağım. Onlar peşimden koşmaktan yorulup yarı yolda nefes nefese kalacaklar. Yalan yanlış işlerle uğraşacaklar. Vız gelir tırıs gider.”

ERDOĞAN’A GÖNDERME

“Bize oy verirsiniz vermezseniz hizmet alırsınız ama o ne diyor ‘oy verirsiniz hizmet alırsınız’ diyor. Bizim milletimiz kendisine had bildirmeye çalışan kişiyi sandıkta pişman eder. Bizim milletimiz milletine had bildiren anlayışı bırakalı 100 sene oldu. Bu ülkede yüz senedir cumhuriyet var. 100 senedir büyüyen demokrasi var. Onun için millete had bildirene pabuç bırakmaz. Kanal İstanbul’u yapmak istiyorlar ama söyleyemiyorlar. Öyle bir tokat atın ki bir daha akıllarına gelmesin. Seçimden sonra görevleri kalacak ne kadar bilmiyorum 2028 diyelim. O zamana kadar ekonomiyle ilgilensinler. Okula aç giden çocuklarla ilgilensinler. Erzincan’da mahvolan çevreyi düzeltmeye uğraşsınlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.