İlçe Başkanı Şenkuyumcu’dan hemşehrilerine çağrı

İlçe Başkanı Şenkuyumcu’dan hemşehrilerine çağrı
21.12.2023
A+
A-

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Köksal Şenkuyumcu, ”Türk milletine ve Mustafakemalpaşamıza en iyi hizmeti vermek için hazırız” dedi.

İlçe Başkanı Şenkuyumcu yaptığı açıklamada; ‘Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki, var olma sorunumuzun her daim olacağı bir coğrafya. Coğrafyamız büyük hedeflerin, büyük ideallerin coğrafyasıdır. Kendine yetemeyen küçücük ülkelerin dahi coğrafyamıza dair hedefleri bulunmaktadır. Maalesef, yüzyıllardır süre gelen Türk’ün varlığına yönelik ihanet, yok etme plan ve projeleri bitmeyecektir.” ifadelerini kullandı.

”Etrafımız kuşatılmış, içimizi milyonlarca ne idüğü belirsiz insanlar doldurulmuş, iç ve dış tehdit toplamı zirve yapmıştır.” açıklamasında bulunan Zafer Partisi İlçe Başkanı  Köksal Şenkuyumcu, ”Aynı anda ekonomi kontrolden çıkmış, eğitim ve sağlık hizmetleri dibe neredeyse dibe vurmuş, yönetenlerin israf ve müsriflikleri zirveye çıkmış, ülkenin her yanı kavga, cinayet ve şiddet ile dolmuş, halkımızda adalet duygusu yerle yeksan olmuş, iyi eğitimli gençler ülkeyi terkeder olmuş, umutsuzluk zirve yapmıştır. Tüm bu sıkıntıların oluşmasının ana nedeni de beceriksiz ve liyakatsız iktidardır.” diye  konuştu.

İlçe Başkanı  Şenkuyumcu şunları söyledi:

”Maalesef gelinen noktada; Anadolu’daki son Türk devleti ve Türk varlığı, halkın birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü büyük bir risk ve tehlike altındadır. Yaşanan bir var olma mücadelesidir. Bu mücadele vatanseverlerle, vatansızların, Türk düşmanlarının ve emperyalistlerin cömertçe desteklediği dışarıya bağlı olanların mücadelesidir.

Gelinen noktada bu coğrafyada tutunabilmek için her zamankinden daha güçlü bir orduya ve daha nitelikli yöneticilere, kaliteli ve nitelikli bir siyasete ve daha duyarlı bir halka ihtiyacımız var. İçinde bulunduğumuz zaman sahte vatanseverlerle gerçek vatanseverlerin iyice ayırt olduğu bir zamandır.

Eğer oyunu görmezsek, görenler de sessiz kalırsa, birlik olmazsak, tuzaklara direnmezsek kale hem dışarıdan hem içeriden yapılacak saldırılarla düşebilir. Ve bir millet ve devlet bu tehdit altında ve bu tehditle birlikte yaşayamaz. Biz inanıyoruz ki, Türk milleti bu manzaraya duyarsız ve seyirci kalamaz.

En aşağı yedi bin yıllık Türk uygarlığının ve Anadolu’da en aşağı bin yıllık Türk kültürünün mirasçısı ve de Anadolu’daki son Türk Devleti’nin sahibi olan biz “Vatanseverler”, biz “Milliyetçiler”, biz “Ne Mutlu Türküm” diyenler, önce vatan diyenler!

Sevgili hemşehrilerim bu çağrım sizedir: GELİNİZ VE VATANSEVERLERİN MÜCADELESİNE KATILIN, DESTEK OLUN.

Biz, bu çağrıyı ülkemize oynanan oyunları bozmak, iç ve dış tehditleri savuşturabilmek, bu coğrafyada sonsuza kadar var olabilmek için yapıyoruz. Bunun için de sizden yardım ve destek istiyoruz. Çağrımız bu ülkeyi gönülden seven, Atatürk ilke ve inkılapları ile sorunu olmayan herkes için geçerlidir.

Ayrıca, yaklaşan yerel seçimlerde de Atatürkümüzün ismini taşıyan ilçemizi doğru ve güvenilir insanlara teslim etmek te bu mücadelenin bir parçasıdır.

Sevgili hemşehrilerim; biz hazırız!

Tüm mahallelerimizi adım adım dolaşıp insanlarımıza içinde bulunduğumuz tehlikeleri anlatmaya hazırız. Türk milletine ve Mustafakemalpaşamıza en iyi hizmeti vermek için hazırız.

Unutmayınız, güçlü bir ZAFER PARTİSİ devletimizin ve milletimizin çıkış yoludur.

Hemşehrilerimizin yüreğimizden yükselen bu samimi çağrımızı cevapsız bırakmayacağını, yardım ve desteği ile partimizi hem genelde, hem de ilçe belediyemizde iktidara taşıyacağına olan inancımız tamdır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.