İBB Başkanı İmamoğlu, HDP’li Buldan’la ağaç dikti

İBB Başkanı İmamoğlu, HDP’li Buldan’la ağaç dikti
08.03.2021
A+
A-

İBB Başkanı İmamoğlu, Meral Akşener’le birlikte ismini aynı tweette yan yana getirdiği HDP Genel Başkan Yardımcısı Pervin Buldan’la birlikte fidan dikti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener adına da ağaç dikimi gerçekleştiren İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı Pervin Buldan’lı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü paylaşımıyla da tepki toplamıştı.

HDP resmi twitter hesabından da paylaşılan ve “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı” açılışına katılan HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan, hatıra ormanına kendi adına ağaç dikerek eşitlik mesajı verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Büyükçekmece’de Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı ağaç dikim törenine katıldı. Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, fidan dikme etkinliğine katılmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener adına da ağaç diktiklerini belirtti.

“MESAJIMIZ İYİ DUYGULAR İLE YAZILMIŞTIR”

Sosyal medya hesabı üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ı birlikte etiketleyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamasına gelen tepkilerle ilgili soru üzerine İmamoğlu, “Biz herkesi davet ettik, memleketin her şahsına 83 milyon insan olarak bakıyoruz. Bu memleketin bireyleri olarak bakıyoruz. Tümüyle iyi duygular ile yazılmıştır mesajımız. Sağında, solunda, arkasında kimse bir şey aramasın. İçi tamamen iyi duygularla doludur. İyi duygular kazanır, iyilik kazanır.” diye konuştu.

HDP’DEN PAYLAŞIM

Bu arada HDP Genel Merkezi de sosyal medya hesaplarından, ”Eş Genel Başkanımız Pervin #Buldan, Kadın Meclisi üyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikte Dilek İmamoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine #8MartDünyaKadınlarGünü Hatıra Ormanı açılışında fidan dikti. 8 Mart’ta eşitliğin tohumları yeşersin. Bijî 8’ê Adarê” paylaşımını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.