HKMO Bursa Fotoğraf Yarışması Ödüllerini buldu

24.12.2018
A+
A-

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi’nin düzenlediği 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi açıldı.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesinde düzenlenen serginin açılışına HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez, geçmiş dönem HKMO Başkanı Celil Çolak, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi Başkanı Necla Yörüklü ile birlikte HKMO ve akademik odalar üyeleri katıldı.

HKMO Bursa Şubesi tarafından düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan Harita ve Kadastro Mühendisi katıldı. Sergide, harita ve kadastro mühendislerinin iş yaşamları fotoğraflarla anlatılırken, 45’e yakın başarılı fotoğraf katılımcıların beğenisine sunuldu.

Serginin açılışında konuşan HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, “İlkini düzenlediğimiz bu yarışmanın gelecek yıllar içerisinde devam etmesini arzuluyoruz. Ulusal çapta düzenlediğimiz yarışmamıza Türkiye’nin her yerinden katılım oldu ve bu da bizleri ayrıca mutlu etti. Meslektaşlarımızın iş yaşamlarını anlattığı bu fotoğraflar harita ve kadastro mühendislerinin hayatlarına ışık tutan sanatsal değeri yüksek çalışmalar oldu. Yarışmamıza ilgi gösterip katılan tüm fotoğrafçılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HKMO Bursa Şubesi’nin düzenlediği yarışmanın mesleki açıdan oldukça önemli olduğuna değinen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez de, sergilenen fotoğrafların birbirinden değerli olduğunu söyledi.

Açılışın ardından yarışmada dereceye giren fotoğrafçılara ödüllerini HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez ve geçmiş dönem HKMO Başkanı Celil Çolak verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.