Helal olsun sana, Yunus Öğretmen!

Helal olsun sana, Yunus Öğretmen!
23.04.2020
A+
A-

Bursa’da bir lisede ücretli öğretmen olarak görev yapan Yunus Oruç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Keles’e bağlı Issızören Mahallesi’ndeki çocuklarla birlikte kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle okullarda eğitime ara verilmesi ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Keles’e bağlı Issızören Mahallesi’ndeki çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Yunus Öğretmen, onlara farklı bir gün yaşatmanın sevincini yaşadı.

Yunus Öğretmen, mahalleli çocuklarla birlikte 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda etkinliklerle çocuklarla unutulmaz anlar yaşattı ve onlara moral verdi.

Mahallelerinde okul olmaması nedeniyle taşımalı sistemle yine Keles’e bağlı Harman Demirci Mahallesi’ndeki okulda eğitimlerini sürdüren Issızörenli çocukların 23 Nisan Çocuk ve Egemenlik Bayramı’nda gönüllerince eğlenmeleri için seferber olan Yunus Oruç Öğretmen, “Çocukları bu güzel günde yalnız bırakmaya hiçbir zaman gönlüm el vermezdi. Onlarla bu mutluluk ve sevincini başka bir şey ile değişmek mümkün değil. Okullarından ve öğretmenlerinden koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık birbuçuk aydır uzak kalan bu çocuklara farklı bir gün yaşatmak istedim. Onlara biraz moral verebildiyesem ne mutlu bana…” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.