Hayat Hastanesi, Tüketiciler Derneği ile protokol imzaladı

Hayat Hastanesi, Tüketiciler Derneği ile protokol imzaladı
28.07.2018
A+
A-

Hayat Hastanesi ve Bursa Tüketiciler Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre Tüketiciler Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları, Hayat Hastanesi’nin sunduğu hizmetlerden indirimle faydalanabilecek.

Hayat Hastanesi geçtiğimiz günlerde Bursa Tüketiciler Derneği’ni ağırladı.

Kahvaltı ile devam eden organizasyonda, Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, hastanede verilen hizmetleri anlatırken, Bursa Tüketiciler Derneği üyelerine özel sunulan fırsatlardan da söz etti.

Toplantıda genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Servet Yetgin, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hilal Cankılıç, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özkan Yünük, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Tunç, Dahiliye Uzmanları Dr. Orhan Kaşlıoğlu ve Dr. Muhittin Pekuz, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Üzeyir Özlük kendi branşlarıyla ilgili bilgilendirme yaptılar.

Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz ise, protokol kapsamında Bursa Tüketiciler Derneği üyeleri ile birinci derece yakınlarının en iyi hizmeti uygun şekilde alacağını dile getirdi. Sıtkı Yılmaz, “Üyelerimize sağlamış oldukları indirimli sağlık hizmetinden dolayı hayat hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum. başarılı hizmetlerinin devam etmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.