Halil Falyalı cinayetinde bir kişi tutuklandı

Halil Falyalı cinayetinde bir kişi tutuklandı
09.02.2022
A+
A-

KKTC’de kumarhane işletmecisi Halil Falyalı’nın öldürüldüğü silahlı saldırıyla bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ömer Tunç tutuklandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bir dönem çektiği videolarda “kirli para trafiği” iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı’nın dün akşam öldürülmesiyle sonuçlanan silah saldırıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Girne mahkemesine çıkarılan Ömer Tunç hakkında iki gün tutukluluk kararı alındı.

“ARAÇTAKİ İKİ ERKEK FOTOĞRAFINA DAİR HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

KKTC polisinden yapılan yazılı açıklamada, dün gece sosyal medyada şüphelilerin görüntüsü olarak yayılan fotoğrafa ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, “Haber sitelerinde ve sosyal medyada, bir araç içerisinde yer alan iki erkek şahsa ait görüntülerin, iş adamı Halil Falyalı ve şoförünün öldürülmesi olayının failleri olduğu ve polis tarafından arandığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şahısların olayla bağlantısının olmadığı saptanmakla beraber, mesele polis tarafından çok yönlü olarak titizlikle soruşturulmaktadır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.