Gürsu sporcu fabrikasında eksiklikler gideriliyor

01.08.2018
A+
A-

Büyük umutlarla, Gürsu eski Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın hayali olan “Gürsu Sporcu Fabrikası” açıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, 4 bin metrekarelik alanda oluşturulan ve 10 milyon liraya mal olan Sporcu Fabrikası’nda, 6 adet standartlara uygun antrenman salonu, çok fonksiyonlu uluslararası standartlara sahip 3 adet dönüşümlü çok amaçlı salon, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları tamamlandı.

Takım ve bireysel tüm spor faaliyetleri olan basketbol, voleybol, hentbol, futsal, güreş, taekwondo, karate, boks, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, fitness, judo, duvar tırmanma gibi branşların yapıldığı tesis, Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin hemen yanında yapıldı. Gürsu ve çevre ilçelerden gelen sporcular binanın fiziki bazı eksikleri nedeniyle antrenman ve maçlarını yapmakta zorluk çekiyor.

Bakanlık tarafından karşılanması gereken sporcuların kullanacağı bazı malzemelerin ve plastik destek ünitelerinin yetersizliği genç yetenekleri üzüyor. Binanın elektrik, su, ısınma ve iletişim alt yapısı için çalışmalar devam ederken, kurban bayramına kadar binanın tüm eksiklerin tamamlanması için çalışmaların hızlandırıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.