Gökhan Gerçek: Çare Milli Görüş Belediyeciliği…

Gökhan Gerçek: Çare Milli Görüş Belediyeciliği…
20.07.2018
A+
A-

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sebep ve sonuçlarını masaya yatıran Saadet Partisi Bursa Teşkilatı, bir dizi kararlar alarak yeni dönem için start verdi. Mart 2019 yerel seçimlerinin ön çalışmaları için önümüzdeki hafta başında ilçe başkanlıklarını ziyaret ile başlayacak olan Bursa il yönetimi, yerel seçimlerden umutlu.

2014 yerel seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkan adayı ve 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ise Bursa milletvekili adayı olan İl Teşkilat Başkanı Gökhan Gerçek, il yönetiminde görev alan arkadaşları ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak hayırlı işler diledi.

Gerçek; “Mart 2019 yerel seçimlerinde belediyelerin 5 yıllık icraatlarına vatandaşlarımız sandıkta karne verecek. Saadet Partisi olarak bu sınava Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak hazırız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm sorunları çözeceği müjdesini veren AKP, kendi partisinden olan büyükşehir ve ilçe belediyelerini kaderleri ile baş başa bırakmıştır. Büyükşehir’in temmuz oturumunda da sorunların çözümü için tek olumlu bir adım atılmamıştır. Belediye başkanlarının yıllardır uyguladıkları yanlış politikalar nedeniyle girdiği borç yükünü, yeni hükümetin çözebileceği bir çare olarak görmüyoruz. Başkanlar kaderleriyle baş başa bırakılmıştır!” ifadelerini kullandı.

ADRES SAADET!

Gökhan Gerçek, “Saadet Partisi farkı ile belediyeler örnek belediye olacak. Bizim belediyecilik anlayışımızda ‘şeffaflık ve adalet’ var. Hakkı üstün tutarak, halkın yanında olacağız, dürüst belediyecilik anlayışını uygulayacağız. Gece gündüz demeden milletimize gerçekleri anlatmaya devam ediyoruz. ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ demek; iş ve aş demektir. Vatandaşlarımızın derdini derdimiz olarak görmek ve haklının yanında yer almak demektir. Esnaflarımızı dolaşıyoruz. Piyasanın durgunluğundan şikayet ediyorlar. 24 Haziran öncesi yaşanacakları söylemiştik. Elini sıktığımız her vatandaşımızın yakındığını görüyoruz. Çare bellidir, 24 Haziran’da kaçırdığınız fırsatı belediyeleri geçmişte teslim ettiğiniz gibi tekrar Saadet’e teslim ettiğinizde nasıl ortamın değiştiğini göreceksiniz. Ülkenin lokomotifi Refah Partili belediyeler idi. Gerçek adres Saadet Partisi’dir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.