Gökçeada Belediye Başkanı Çetin gözaltına alındı

Gökçeada Belediye Başkanı Çetin gözaltına alındı
31.01.2023
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Kurultay Üst Kurul Delegesi de olan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin göz altına alındı.

Gökçeada’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Ünal Çetin, bu sabah düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı.

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkanı Ünal Çetin’in de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçeada’da bazı adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç’nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada geçtiğimiz hafta sonu yapılan İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Bursa İl Kurultay Üst Kurul Delegesi seçilen Başkan Ünal Çetin, geçtiğimiz yıl mayıs ayında da ‘görevi kötüye kullanma’ iddiası ile adliyeye polis ekiplerince zorla götürülmüştü. 2019 yılında ikinci kez seçilen Çetin, KHK’li bir hakimi işe aldığı için yargılanmış ancak KHK ile işten atılan hâkimin suçsuz olduğu anlaşılınca beraat etmişti

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.