Gizem Fidan’dan bomba ‘seçim’ paylaşımı

Gizem Fidan’dan bomba ‘seçim’ paylaşımı
03.07.2023
A+
A-

Gazeteci Gizem Fidan’ın Zafer Partisi Ümit Özdağ’ın “Cumhurbaşkanlığı seçimi tekrarlanacak” açıklamasına ilişkin paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü haber yapımcısı ve sunucusu Gizem Fidan, siyaset gündeminde bomba etkisi yaratacak bir paylaşımda bulundu. Fidan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın açıklamasını gündeme taşıyarak, Türkiye’de 18 ay içinde 2 seçim olacağını söyledi.

Mavi Karadeniz TV’nin program yapımcılarından Gizem Fidan, Twitter hesabından Ümit Özdağ’ın tweetini paylaştı. Fidan paylaşımında, “Özdağ: ’18 ay içerisinde 2 seçim öngörüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tekrarlanacağını düşünüyorum.'” ifadelerine yer verdi.

Özdağ’ın 18 ay içinde yerel seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminin de tekrarlanacağını vurguladığı açıklaması, kulislerde de benzer konuşmaları gündeme getirdi.

ERDOĞAN YERİNE KİMİ HAZIRLIYOR?

Kulislerde, seçimler henüz tamamlanmışken erken seçim konuşmalarının başlamasının ana nedeni ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu olarak gösteriliyor. AKP kulislerinden sağlık durumu iyi olmadığı konuşulan Erdoğan’ın zaman kazanmak için yerine Cumhurbaşkanı adayı olarak damadı Selçuk Bayraktar’ı hazırladığı bilgisi geliyor.

Öte yandan, yerel seçimlerin erkene alınabileceği dile getirilen AKP kulislerinde, sıkı para politikalarının da yerel seçimlerden sonra uygulanması gerektiği tartışılan konular arasında.

(habererk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.