Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Bursalı kadınları ağırladı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Bursalı kadınları ağırladı
04.02.2022
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu: Gelecek kadınlara emanet,Türkiye yeniden kadınlarımızın omuzunda yükselecektir!

Bursalı kadınlar, Gelecek Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Gelecek Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Ankara’da bir dizi temasta bulunuldu.

Gelecek Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Arife Tuğba Çetinkaya, teşkilatının kadınlarıyla birlikte Ankara’ya gitti. Ankara’ya Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Pınar Yıldız, Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Nevin Atacan Kılınç, Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Cennet Çelik de gitti.

Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftçioğlu Başer ile görüşen Gelecek Kadınları’na tek bir hedefe odaklanmaları istendi.

Genel Başkan Davutoğlu; “Kız kardeşlerimiz, annelerimiz, eşlerimiz bizlerin en büyük emanetidir. Bugün çıkmış olduğunuz kutlu yolda şunu hiçbir zaman unutmayın. gelecek kadroları kadınımızı hem ev ekonomisine, hem de ülke ekonomisine kazandırmayı hedeflemiş, tam anlamıyla kadınlarımıza özgürlük tanımıştır. 3 bin 500 yıllık köklü ananeleri, örf ve adeti olan toplumumuzun tekrar dirilişi kadınlarımızın omuzlarında yükselecektir. Kadınları sokakta, meydanlarda, pazarda koruyun onlara can kardeş olun.” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Arife Tuğba Çetinkaya özel buluşma sonrası yaptığı açıklamada; “Liderimiz, Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Kadın Politikaları Başkanı sayın Habibe Çiftçioğlu Başer’in sıcak kabulü için teşekkür ediyorum. Gelecek Bursa Kadınları olarak geliştirdiğimiz özel projeleri ve detayları bu toplantıda kendileri ile paylaşma imkanı bulduk. Enerjimiz çok yüksek, Bursamıza sahip çıkacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.