Gelecek Partisi Bursa’dan Nilüfer açılımı!

Gelecek Partisi Bursa’dan Nilüfer açılımı!
28.09.2023
A+
A-

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Fuat Kadıoğlu, il Kadın Kolları Başkanı Zehra Hürsever, İletişim Başkanı Semih Özyıldırım ve Nilüfer İlçe Başkanı Can Kavcın, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti.

Gelecek Parti İl Kongresi için Başkan Turgay Erdem’i davet eden İl Başkanı Fuat Kadıoğlu; “Nilüfer ilçemizdeki belediyemizin yaptığı yatırımlar Bursa’nın da göz dolduran başlıca yatırımları oldu. Merkezi Hükümet’in ve Büyükşehir’in modernleşme adına Osmangazi ve Yıldırım’a yatırım yığınağına çevirdiği bugünlerde Nilüferli hemşehrilerimize yeterince ilgi göstermediğini görüyoruz. Bu ikircilik biran önce ortadan kaldırılmalıdır. TEKNOSAB ve çevresinin büyük bir alanının Karacabey-Nilüfer ilçelerimizde önümüzdeki günlerde temellerinin de atılacağı düşünüldüğünde bu ikilemin sonlanması lazımdır. Herşeye rağmen Bursa’nın en yeşil ilçesi Nilüfer’dir ve bu böyle kalmalıdır.” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hürsever’de ilçede kadın kooperatiflerine yapmış olduğu yardımlardan dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür ederek; “Kadınlara şiddet dozunun en yüksek olduğu bugünlerde kadınların ayağa kalkması için vermiş olduğunuz mücadeleyi takdir ediyor belediyemizin yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Kadın nefes alamazsa ülke ekonomik anlamda ayağa kalkamaz.” dedi.

İlçe Başkanı Can Kavcın; “İlçemiz son 15 yılda yüzde 450 oranında büyüdü. Yakın zamanda da Bursa’nın en büyük ikinci ilçesi konumuna gelecek. Nilüfer’de yaşamakta esnaflık yapmakta, fabrika işletmekte maliyetli. Belediyemizin esnafların iç barışını koruyabilmesi için yapmış olduğu güzel ama etkili dokunuşları yakinen takip ediyoruz. Kentsel Dönüşüm’ün rant pazarlığına dönüşüyor algısıyla müteahhitlerin Nilüfer’de yatırım yapması engelleniyor. O nedenle belediye meclislerimizin yapısal anlamda hem vatandaşlarımızı hem de müteahhitlerimizi rahatlatan planları ortaya koyarak rahatlatması lazım. Yapılan plan değişikliklerinde yeşil donatı, yol ve sosyal alanlarda maksimum düzeyde tutulmalı.” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, heyetin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, belirtilen hususları dikkate alacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.