Gelecek Partisi Bursa: Torunlarımızın ‘Gelecek’i ile oynamayın!

Gelecek Partisi Bursa: Torunlarımızın ‘Gelecek’i ile oynamayın!
25.11.2022
A+
A-

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı; Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz hafta içi yapılan il başkanları ile yapmış olduğu özel toplantıda, “Partinin çaycısına kadar her Gelecek Partili kardeşimiz sahaya inecek, vatandaşlarının derdinde, üzüntüsünde, neşesinde yanında olacaksınız” talimatı doğrultusunda tüm komisyonlarıyla sokakların nabzını tuttu.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gelecek Parti İl Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Şevket Bozkurt; “İl Başkanım sayın Alparslan Yıldız beyin yönetimimizin izleyeceği yolu bize hedef gösterdikten sonra direkt sokaklara indik ve sokakların ateşini ölçtük.” dedi.

Şevket Bozkurt açıklamasında şunları söyledi:

Bursa’nın her noktasında vatandaşlarımızın ekonomik yorgunluğu had safhaya ulaşmış durumda. Birçok hanemizde kiralar faturayı katlamış durumda. Hükümet yüreklere düşen ateşi söndüreceği yerde zamlarla adeta benzin dökerek “vatandaş kendi başının çaresine baksın” havasında! Hz Ömer’in adaletini dilinden düşürmeyenler geldiğimiz noktada 6’lı Masa’nın etrafındakilerine Zillet diyor! Bizler ne zilletiz, ne de illet! Türkiye Cumhuriyeti’ni ayakta tutmaya, kardeşlik hukukunu ilelebet sürdürmeye ant içmiş bireyleriz. Dışardaki oyunun farkındayız. 20 yıldır iktidarlarını sürdürmek isteyenlere açıkça sesleniyorum, o oyunun parçası olup da torunlarımızın geleceğini karartmayın! 100 yıl önce toprağa kanını verip de Türkiye’yi bizlere vatan yapanlara borcunu ödemeye çalışan biz vatanseverlerin başka bir derdi yok! 2023 seçimlerinde Türkiye’de yeni bir dönemi başlatmak istiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.