Gelecek Parti Bursa İl’de Kadıoğlu dönemi

Gelecek Parti Bursa İl’de Kadıoğlu dönemi
12.07.2023
A+
A-

Gelecek Parti Bursa ailesi, ilk grup toplantısını Ankara’nın tam kalbinde dinlemek için Genel Merkeze gitti. İl Başkanvekili Fuat Kadıoğlu ve ilçe başkanlarının da olduğu il-ilçe yönetiminden 30 kişilik ekibe PİK Başkanı İzzettin Küçük ev sahipliği yaptı.

Bursa Milletvekili Cemalletin Kani Torun ile de görüşme imkanı bulan heyette İl Başkanvekili Fuat Kadıoğlu da Bursa’nın yeni İl Başkanı oldu.

Atama yazısını Kadıoğlu’na teslim eden Gelecek Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu; “Gelecek ailesinin bir ferdi olarak hepinizin gözlerinde kararlılık görüyorum. Bizler vatanımız için her fedakarlığı göze almış bir misyonun fedakar insanlarıyız. Yeni il başkanımız Fuat Kadıoğlu beye yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

İl Başkanı Fuat Kadıoğlu da; “Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun tensipleriyle bu göreve nail olmuş bulunmaktayım. Partimizin ilçe kongrelerini başlatarak 2024 Yerel Seçimleri’nde gelecek günleri dizayn edecek kadroları hazırlayarak bu görevimizi bir üst segmente taşıyacağım. Bursamıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.