Fuat Çelik: Bursa’ya yeni tır parkı şart!

Fuat Çelik: Bursa’ya yeni tır parkı şart!
14.12.2023
A+
A-

Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Komisyoncular Derneği Başkanı Fuat Çelik, sorunları ve önerileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa’nın bütün yükünü taşıyan ve deprem zamanında da gösterdikleri çaba ve seferberlik ile takdir toplayan tırcı ve kamyoncuların sorunlarını ele alan toplantı bugün gerçekleşti. Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Komisyoncular Derneği Başkanı Fuat Çelik, yaptığı açıklamalar ile sorunları ve önerileri dile getirdi.

Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Komisyoncular Derneği Başkanı Fuat Çelik’in basın mensuplarını ağırladığı toplantıya yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Yaman, Fatih Sertkaya, Sabri Yolcu, Ömer Sevinç, Hüseyin Özcivak, Emrah Darcın da katıldı.

YENİ BİR GARAJ İNŞA EDİLMESİNİ BEKLİYORUZ

Tır ve kamyoncuların sorunlarını dile getiren Başkan Çelik, “Kamyon garajı şehrimize yakışır durumda değil. Depremden dolayı belediyeler oraya yoğunluk gösterdi. Bizlerde elimizden gelen yardımları, tırları ve kamyonları deprem bölgesine seferber ettik. Bursa’nın bütün yükünü bizler taşıyor ve aracı oluyoruz. 350 ye yakın üyemiz var. Şehir dışından gelen kamyoncu arkadaşları da ağırlıyor ve yardımcı oluyoruz. Biliyorsunuz ki kefen bezinden emziğe kadar taşıyan bir sektör bizimki. Garajımız, asfalt olsun çukurlar olsun sıkıntılarımız var. Gelen arkadaşlar soruyorlar düzeltilecek mi diye. Belediyemiz ile konuşuyoruz sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Yeni bir garaj inşa edilmesini bekliyoruz. İnşallah bu konuda elimizden geleni yapacağız ve belediyelerimiz bizlere yardımcı olacak.” dedi.

“ŞEHİR TRAFİĞİ VE BİZİM İÇİN DAHA İYİ”

Trafik sorununa da değinen Çelik, “Bursamıza yakışan bir garaj istiyoruz. Bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz. Berberi, lokantası, çayocakları olsun burada arkadaşlarımız yaşamlarını sürdürüyorlar. Bir şekilde buralarda dertleşip sorun çözmeye çalışıyoruz. Bu konu ile ilgili elinizden geleni yapıyoruz. Park alanımız kısıtlı. Belediyemiz bu konuda başka bir alan gösteriyor bizlere.  Kamyoncu arkadaşlarımız bazen anayolu tıkıyor. Bu konu bizi de üzüyor. Bizlere bir kaç yer söylendi belediye tarafından ama daha tam belli değil. Bursa dışında olması bizim için daha iyi. Mesela Bursa hali çok uygun bir mekan. Bizzat kendileri ile görüştüm. Belediyenin bir çalışması var. İlk bulunan yeri bizlere tahsis edecekler.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.