Filenin Sultanlar Japonya’ya da tarifeli uçakla gitti

Filenin Sultanlar Japonya’ya da tarifeli uçakla gitti
09.09.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makamında kabul etmediği Avrupa Şampiyonu Türk Kadın Voleybol Milli Takımı, Japonya’ya da tarifeli uçakla gitti.

Avrupa şampiyonu olan ve dünya sıralamasında 1 numaraya yükselen Türk Kadın Voleybol Milli Takımı, Belçika’daki organizasyondan Türkiye’ye tarifeli uçakla döndü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de ağırlayıp kutlamadığı Filenin Sultanları için sosyal medya hesabından paylaşım yapmakla yetindi.

Milli voleybolcular, dört gün izin yaptıktan sonra 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo’ya gitti.

Futbol Milli Takımı’na İstanbul’dan Eskişehir’e giderken özel uçak tahsis edilirken, Filenin Sultanları Japonya’ya ekonomi sınıfı bileti alınarak yine tarifeli uçakla gönderildi.

Filenin Sultanları, yolculuk öncesi İgapass tarafından İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde ağırlandı. Milli takım, daha ekonomik olduğu için Kore Havayolları’nın tarifeli uçağıyla dün saat 21.50’de Seul aktarmalı Tokyo’ya gitti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo’da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde B grubunda mücadele edecek.

Filenin Sultanları 16-24 Eylül tarihlerinde Tokyo’da oynayacağı grup maçlarında ev sahibi Japonya’nın yanı sıra Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile karşılaşacak.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.