Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı…

Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı…
24.03.2022
A+
A-

Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol A takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır.” denildi.

Mesut Özil kadro dışı kaldı Son dakika haberine göre Fenerbahçe’ye büyük ümitlerle gelen Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı.

Süper Lig’de Konyaspor’u 2-1 mağlup ederek milli araya giren Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden oluşturmaya başlayan sarı-lacivertliler Mesut Özil ve Ozan Tufan hakkında şok bir karar verdi.

MESUT FİZİKSEL OLARAK YETERLİ GÖZÜKMEDİ

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından ayrı olan yıldız futbolcu geç de olsa takıma dahil olmuştu. Ancak bu sakatlık zaten fiziksel gücü çok yüksek olmayan Mesut’u daha da geriye attı. Bu durum son oynanan Konyaspor maçında net şekilde ortaya çıktı. İlk yarıdaki düşük temposu sebebiyle tecrübeli oyuncu ikinci yarı oyundan alındı.

Konyaspor galibiyeti sonrası ikincilik şansını yükselten sarı-lacivertli ekipte teknik heyet kalan haftaların oldukça zorlu geçeceğini düşündüğünden Mesut Özil konusunu bir kez daha masaya yatırdı.

İsmail Kartal, artık daha yüksek tempoda geçmesi muhtemel maçları Mesut’un kaldırmasının güç olacağını tahmin ettiğinden formayı yıldız oyuncudan alma kararı verdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.